Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Egy jokeresztény embert is...

Egy jokeresztény embert is beszippanthatnak a sátáni erők?

Figyelt kérdés
2012. nov. 12. 19:06
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
OK. Én ettől függetlenül mindenkinek tisztelem a hitét, ha vakbuzgó, az sem bánt. Ha az neki jó... Mellesleg a hit olyan dolog, hogy kinek mekkora szüksége van rá... akinek nagyon, mert nagyon nagy bajba került az élete, az vakbuzgóan kapaszkodik. Én voltam hosszú életem során harcos ateista is, később megtért vakbuzgó keresztény, most csak egy egyszerű de azért a vallását gyakorló hívő. Nem nézem le a nem vallásosakat, de a vallásosakat sem. Keresztény vagyok, mert tetszenek Jézus tanításai és követendőnek tartom, de nagyon érdekesnek találom a keleti vallások tanításait is, rengeteg életbölcsesség van bennük. Nyitott vagyok mindenre. Viszont az előbb találtam egy oldalt a neten, ideteszem, hátha valakit érdekel. [link]
2012. nov. 21. 16:34
 22/23 gregarm ***** válasza:

A "jókeresztény" embert csak a tudás kerüli el.

Szóval dugd fel a Bibliádat és imátkozz Istenedhez az majd megvéd a "Sátáni erőktől".

2012. nov. 21. 20:58
 23/23 anonim ***** válasza:
Micsoda humorbombonok :D A gonoszság csak nézőpont kérdése és miből gondolod hogy a keresztény igazabb vallás mint mondjuk a zsidó az iszlám vagy a buddhista mert ezekben is ugyanolyan buzgón hisznek. Ami jó az egyiknek nem jó a másiknak. Vagyis mert valaki Buddhát imád és a keresztények nem fogadják el attól még nem rosszabb mint bárki.
2012. nov. 26. 20:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!