Olyan FÉRFIAKAT keresek, akik szerelmi kötéssel, mágiával sikeresen visszahozták életükbe azt a nőt aki elhagyta őket?
A Fekete Mágiáról
Posted on 2011/01/10 Szerző: Nigel Sheridan
Az életben az emberek tesznek más emberek érdekében, és persze ellenük is, mivel tudják hogy úgyis megússzák. Ez főleg az emberiség alacsony szintű spiritualitásának köszönhető, ami a tudás eltávolításának következménye. Ritkán találkozunk igazán komoly igazságtétellel, és a legtöbb emberbe belesulykolták hogy viseljen el mindenféle igazságtalanságot és abúzust. Ha mindenki erős lenne spirituálisan, az emberek sokkal megfontoltabbak és körültekintőbbek lennének az emberi kapcsolatokban. A társadalom és az emberi faj egésze egy magasabb szintre emelkedne.
Léteznek természeti törvények. Az egyik az, hogy egy faj, vagy jelen esetben egy egyén, aki képtelen visszavágni és megvédeni magát másoktól akik komoly kárt akarnak neki okozni, el fog pusztulni. Sok növény- és állatfaj halt már ki, mert nem tudtak védekezni. A testünk folyamatosan harcol a betolakodók, vagyis a baktériumok, vírusok és más kórokozók ellen. Ha a sejtjeink nem harcolnának tovább, nem gyilkolnák tovább a káros behatolókat, hamar megbetegednénk és meghalnánk. Ez tény. Az élet és a természet törvényeinek ténye.
Az etika és az életvitelnek bizonyos szabályai szükségesek a civilizáció túlélése számára, és nagyon fontos az önmérséklet is. Néha valakinek rossz napja van, vagy akaratlanul mond és tesz dolgokat. Ennek ellenére, ha valaki komolyan ártani akar neked, vagy megfosztani az igazságosságtól, KÖTELES VAGY visszavágni. A Sátánisták nem áldozatok.
A Fekete Mágia alkalmazása erős elmét és gyakorlottságot kíván. A Wiccák és más jobbsodrású vallások követői nem birtokolják ezeket a képességeket, ezért elég nagy hátrányban vannak.
Minél erősebb elmére teszünk szert, annál erősebbek leszünk, mindig, mindenkor. A rendszeres meditációk, csakragyakorlatok és vizualizáció elengedhetetlen. Nem kell többé rituáléhoz folyamodnunk ha meg akarunk torolni valamit. Ha erős, koncentrált elménk van, mások érezni fogják annak a hatását, ha erősen gondolunk rájuk vagy mikor energiát irányítunk. Ez fontos, főleg mikor a családunkról és szeretteinkről van szó. Néha megsértjük egymást, de mikor erős elmével és aurával rendelkezünk, kordában kell tartanunk magunkat. Haragunk baleseteket és baészerencsét okozhat másoknak.
Akik széndékosan támadnak minket, azokra pusztán koncentrálni kell, és szabadjára engedni a dühünket. Egy erős, edzett elmével általában ennyi elég is lesz. Ezt én is tapasztaltam, anélkül hogy bármiféle rituálét kellett volna csinálnom.
Maxine Dietrich Főpapnő
Forrás: [link]
Fogalmam sincs miért pont ezt a cikket másoltad be, te nem fekete mágiát akartál végezni. De a cikkben is le van írva, bármit csinálsz, csak akkor fog működni ha már kellően megerősítetted magad meditációkkal. Ez pedig sok idő.
Illetve a cikk egyes részei értelmezhetetlenek, vagy félreértelmezhetők ha nem olvasod elejétől a blogot, szóval az itteni embereket csak bekavarod vele, a szkeptikusoknak meg támadási felületet adsz. Erre bizonyíték az előttem lévő válaszoló, bár annyiban igaza van, hogy semmi köze ennek a cikknek ahhoz, amit te szeretnél.
Hányszor írjam még le, hogy az ilyen jellegű mágia nem úgy működik, hogy akarata ellenére visszahipnotizálod magadhoz az asszonyt, és neked semmit nem is kell tenni érte?
Aki nem néz utána és úgy írkál, az nem férfi, csak egy "féreg akit el kell taposni".
Elöre is; nö vagyok, és az ösi sövény tudományaiban vannak ismereteim....
Szerintem neked nem "szerelmi kötésre" van szükséged!Hiszen ez csak egy kitalált dolog, és sokszor nagyon is csak pénzkeresési lehetöség egyeseknek....
Elöször is gondold át, gyakorolj önkritikát ; miért is hagyott el szived hölgye???
Azok után hogy felismerted és magad elött be is ismerted a saját hibáidat... keresd fel szerelmedet....beszélj vele...ha kell, kérj bocsánatot, mond el neki az érzelmeid, és vágyaid, hogy vele szeretnéd megosztani a mindennapjaidat. Mond el neki, hogy miért is szereted öt, méltasd az értékeit ( ne csak a szépségét!)....Ha nehezedre esik szóban, ird le!
A szintiszta érzelmeknek, szavaknak, a másik iránti tiszteletnek van MÀGIÀJA! A kivánt " szerelmi kötést" a saját mágiádon/ vonzásodon/szereteteden keresztül érheted el!
Azt is elárulom: aki igazán szeret valakit, az nem "köti" magához a társát. Az egymásiráni vonzalom/szeretet/tisztelet tarja a szeretö párokat össze. A mindennapok, az összetartozás érzésének a mágiája.
Ha valaki szeret valakit és a szerelme nem talál viszonzásra....az is a szeretet/tisztelet jele, ha menni hagyja a másikat!
Hiszen mit is ér egy olyan kapcsolat, ahol az egyik csak kényszerböl él a másikkal és boldogtalan... aki szeret nem tesszi ÖNZÉSBÖL boldogtalanná a másikat!
Az elutasitottság ugyan ha még friss, az fáj, de az idö mindent gyógyit, és
talán (hamarosan) keresztezi is az illetö útját az a személy akivel a mágikus vonzás mindkettösük számára ellenállhatatlan! :-)
Szerettem,tiszteltem.
Elment.Hagytam menni.
Visszasírtam,kértem,fohászkodtam. Nem jött.
Bocsánatot kértem a semmiért,mert azt sem tudtam mi volt a bűnöm.
Megbocsájtott,de hidegen hagyta.
Kötöttem,mágiáztam,sz_rt sem ért.
Kerestem,hívtam ,nem állt szóba velem.
Vártam,vártam,vártam. Csak az idő múlt el.
Elköltöztem,visszaköltöztem,vélt hibákat javítgattam,de csak magamat fárasztottam.
Imádkoztam istenhez,semmi sem történt.
Szövetkeztem az ördöggel,semmi sem történt.
A halálát kívántam,nem halt meg.
A boldogságát kívántam,nem lett boldog.
Rá kellett jönnöm,hogy a saját boldogságát nem keresheti másokban,illetve a saját boldogtalanságáért nem okolhat másokat.(sem pedig engem)
Akkor meg tök mindegy,hogy mit csinálok,mert ő úgy is csak azt csinál amit akar.
"mindegy,hogy mit csinálok,mert ő úgy is csak azt csinál amit akar."
07-03 09:00 -tól XII. 17-ig, 12:24 tartott
Nehéz szülés volt.
Bocsi nem addig tart.
0-8 ig tart.
A szerelem határtalan,még a te képzeletedet is fölülmúlja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!