Olyan FÉRFIAKAT keresek, akik szerelmi kötéssel, mágiával sikeresen visszahozták életükbe azt a nőt aki elhagyta őket?
#5: ha valaki nem ért veled egyet, az nem feltétlenül szűklátókörűség. Ha valaki kapásból rávágja, hogy "hülyeség", de közben nem tudja, mit tagad, az a szűklátókörűség, valóban.
A széles látókörhöz viszont hozzátartozik az is, hogy megkérdőjelezzük, felülvizsgáljuk az ismereteinket, és a haszontalan információt, nem vagy rosszul működő elméleteket elvetjük. Ilyen a szerelmi kötés is. Ez egy tipikus reményt adó álmódszer, ami mögött nincsen valódi működési elv, tudás vagy tartalom (legfeljebb némi ügyes manipuláció). Azért "működik", mert az emberek hinni akarnak benne, és emiatt részrehajlóan ítélnek, gondolkodnak.
#7:
>Bezzeg ha mondjuk valaki keresztény, az még simán lehet férfi, ugye? Pedig ennyi erővel ugyan akkora baromságban hisz az is, csak az divatos és elfogadott.
A kereszténység divatos? Te melyik évszázadban élsz?
Ebben az évszázadban élek. És igen, divatos. Nézz csak körül. Lassan már az összes iskola egyházi lesz, sőt, sok munkahelyen például kötelező valamilyen szinten gyakorolni ezt a vallást, különben elküldenek valami kamu indokkal. Főleg kisvárosokban csinálják ezt. Ja, meg a médiának köszönhetően sok magyar más vallásról még csak nem is hallott. Egyházi rádiókat is rengeteg helyen vezetnek be, csóróbb helyeken ezzel párhuzamosan megszüntetik a városi rádiót. Vagy csak nézz szét ezen az oldalon: vallás kategóriában az emberek nagy része keresztény, és sajnos/nem sajnos csak elvárásból, vagy divatból. Azt meg már meg sem merem említeni, amivel a magyarok agyát mossák: "hozzátartozik a kultúránkhoz".
Érdemes egyébként utána olvasni ennek a mágia dolognak. Most nem feltétlen a szerelmi kötésről és hasonló gyerekes dolgokról beszélek. Ha meghallják az emberek a mágia szót, hajlamosak a Harry Potterre gondolni, pedig közel sem erről van szó. Franz Bardon remek könyveket írt erről, érdemes olvasgatni. Tulajdonképpen energiákkal való szórakozásról van szó, ezt a keleti vallásokban már több ezer éve nagyon jól tudják. Ahogyan azt is, hogy ez csak addig "mágia", ameddig a tudomány meg nem magyarázza. Ez a folyamat egyébként már elkezdődött.
Én egyáltalán nem látom úgy, hogy a kereszténység teret hódítana mostanában, sőt, inkább a rohamos kiszorulását tapasztalom. Persze lehetséges, hogy csak épp olyan körökben forgolódom, ahol ez általános, de nem tükrözi a valós helyzetet.
> Tulajdonképpen energiákkal való szórakozásról.
Az "energia" továbbra sem varázsszó. Én értem, hogy mit jelent, és tudom, hogy semmilyen ezoterikzus, okkult, vallásos vagy mágikus jelentése sincs. Nekem hiába ködösítesz ezzel.
>ezt a keleti vallásokban már több ezer éve nagyon jól tudják
Attól még, hogy régen egy nép ezt mondta, még nem lesz igaz. A "régiek", ha mai szemmel nézzük, elkeserítően hülyék voltak. Nincs semmi meglepő, varázslatos vagy hihetetlen a tudásukban. Találékonyak voltak, de butaság bármi "nrendkívüli ősi tudást" tulajdonítani nekik. Azért voltak mindenféle varázsmódszereik, mert amúgy kurvára nem értettek az orvosláshoz.
>Ez a folyamat egyébként már elkezdődött.
Ez egy tipikus és nagyon gyanús érv, kifejthetnéd.
Kicsit figyeld meg, hogy mennyire ráerőltetik ma az emberre a kereszténységet. Nagyon irigyellek, ha te még nem tapasztaltad meg, remélem nem is fogod, elég dühítő amit manapság művelnek.
Ne elektromosságra, de ne is kalóriára gondolj energia alatt. A régiek tudása alatt sem a pálinkába áztatott kecskepénisz gyógyító hatását értem. Amúgy a "félelmetesen hülyék" kijelentés kicsit erős, sok olyan dolgot tudtak, amit mi még csak most kezdünk felfedezgetni, gondolok itt például a kvantumfizikára. (Lynne McTaggart - Az energiamező) Érdemes utána olvasgatnod, hogy a shaolinok például mit neveznek csi-nek, és miként vélekedik róla ma a tudomány. Illetve említettem Franz Bardont is, nagyon ajánlott olvasni, esetleg 1-2 meditációt kipróbálni. Most le lehet ugatni hogy miért könyveket ajánlok, és miért nem kezdem el én magam itt kifejtegetni hogy mire gondolok, de a magadfajta "csakatudománynakhiszek" embereknek több oldalon keresztül kéne írnom, meg egyébként is, amit én több könyvből szedtem össze, azt egy kommentben nem tudom átadni. Másrészt meg ha egy fehér köpenyes professzor lennék, tényleg nem kéne semmiféle érvvel szolgálnom, szó nélkül elhinnéd nekem a legnagyobb baromságot is. Sajnos ma sok esetben az alapján nyilvánítanak elméleteket tudományosnak, vagy épp hülyeségnek, hogy megfelel-e bizonyos érdekeknek. Olvastam én már tudományos címszó alatt olyat is, hogy az űrben 40 másodpercig életben lehet maradni szkafander nélkül, és utána is tök fájdalommentesen halsz meg. Érted, miről beszélek? Nem arra akarlak rávenni hogy higgy el mindent amit hallasz, pont az ellenkezőjére: mindent vizsgálj felül, mindenen gondolkozz el, még azon is, ami elvileg tény.
"az űrben 40 másodpercig életben lehet maradni szkafander nélkül"
Sőt lyukas szkafanderrel akár 10percig is. Valamint a csótány az egyetlen olyan faj ami a legnagyobb atomkatasztrófát is túléli(halálos emberi dózis 200-szorosát)
A mágia/gondolatátvitel tudományos kísérletekben is igazolva lett,hogy a véletlenszerűen történő eseményeket 15-20%-al megemelte a gondolattal "akart" irányba. Ez nem jelentős változás, de mégis ottvan,és nem tudják mind a mai napig,hogy hogyan is születik.
Köszönöm 15.válaszadónak hozzászólását, Franz Bardonnak utánanézek, hasznosnak tűnik.
Nem vagyok sem elmebeteg,sem hernyó,síró pityogó,inkább csak el/megkeseredett,mert olyan élethelyzetbe kerültem.
Próbálok a mágia/kötés valódiságára fényt deríteni(már amennyire lehet)
"mert olyan élethelyzetbe kerültem."
Jól van kérdező, megvárjuk, amíg megérted, hogy sokkal jobb, hogy megszabadultál attól a nőtől, akit tudati betegséged folytán, vissza akarsz varázsolni az életedbe.
Én nem szeretnék egy visszavarázsolt emberrel élni, de hát ahány ház annyi szokás.
Két szabad ember tud létesíteni egy tiszta szép kapcsolatot, ha valamelyiket bármily módon kényszerítik, nem szabadon dönt saját akaratából, az eltorzítja a dolgot.
jobbulást tehát- akkor gyógyultál meg, ha érzed minden PONT úgy jó, amint van.
(N)
Elvarázsolni és visszavarázsolni ugyanaz.Szerelem & gyűlölet között csak hajszál van. Szeretet ellentéte nem a közönyösség, hanem a gonoszság, tehát szeretet & gonoszság között is hajszál van.
A hitetlenek mondása: "Ez a busz elment."
A karma törvénye: "A buszok körbe mennek."
Az energiamegmaradás törvénye: Nem vész el csak átalakul.
Egy személybe befektetett energiát nem mástól fogunk visszakapni.
Hannibal mondása:
"Ha egy embernek levágják a lábát utána még sokáig viszket a helye. Ha levágjuk a gyerekedet neked hol fog viszketni?"
Hát.. nem győztél meg....
E l k e l l e n g e d n i . .
"Egy személybe befektetett energiát nem mástól fogunk visszakapni. "
Ez nem igaz. Ez nem üzleti befektetés, tartozik és követel.
Mindig úgy kell adni, hogy nem várok semmiféle viszonzást, kamatot, hasznot. Az emberi kapcsolatok már csak ilyenek, ha nem hagyjuk prostituálódni. Márpedig ne hagyjuk. Hisz: mid van amit nem kaptál? Ajándék itt minden. Nekünk ajándékba kell adni mindent.
A lényegi viszonzás egészen más szintről érkezik.
Epiktétosz: Ne mondd, hogy elvesztetted, mondd, hogy visszaadtad.
És egyáltalán: Epiktétoszt írok fel, napi 3x3 oldalt evés előtt. Gyógyír lesz sebeidre.
Ez a "varázsolás" dolog sem úgy működik ám, hogy elmondod a varázsigét, és visszahipnotizálódik hozzád a hölgy aki kidobott.
Bizonyos élethelyzeteket teremthetsz magadnak ilyen dolgokkal, amiket aztán ki tudsz majd használni. De ha utána nézel, majd rájössz. Bardontól kezdetnek az Az igazi beavatás útja c. művet ajánlom. Illetve ha nem riadsz vissza a Sátánistáktól előítéletek miatt, akkor a Spirits of Eridu blogra is felnézhetsz, ott tényleg értenek hozzá, ráadásul magyarok.
De hogy eredményeket tudj elérni, fejlesztened kell magad különböző meditációkkal, esetleg Hatha vagy Kundalini jógával. Ez pedig egy rendkívül hosszadalmas folyamat.
Ha csak egy csaj miatt vágnál bele, inkább hagyd az egészet, nem lesz elég akaraterőd. Helyette inkább kezdj el ismerkedni. Minden nap legalább egy random csajt szólíts le, beszélgess vele, próbáld megszerezni a számát. Hétvégenként menj fel bulizni, és próbálj csajozni. Idővel menni fog. Javíts a kinézeteden, eddz, kajálj egészségesen. Így sokkal egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!