Valaki varázsolna nekem?
Az optikai csalódás neked varázslat?^^
Amúgy kaptam egy kedves üzenetet 6548-tól:
"Szervusz!
A Mágia tudománya a világ dolgaiban változások létrehozását jelenti. A ceremóniális vagy gyakorlati mágiát az esetek 99% ban a szokványos értelemben vett látáson alapuló jelenségek nem kísérik. Azonban különböző érzetek igen amelyek a laikusok számára is érzékelhetőek. pl. hideg- meleg,nyomásérzet. Erre mondják h forr a levegő. Szinte sistereg vagy besűrűsödik.
A másik dolog h tilos pusztán erőfitogtatásból vagy provokációból bármilyen mágikus gyakorlatot végezni. Így a kérdésedre felelős lény nem fog úgy reagálni ahogy várnád. A kontárok pedig csak bajt hozhatnak jobb esetben nem történik semmi. És jobb is ha nem történik, hidd el nekem.
Szó mi szó óvatosan a provokációval mert nem mindenki tudja a határokat a mágiában sem."
Nagyon sejtelmes az úrfi, a reggeli kávémat igazán megcsinálhatná azzal a forró levegővel.
Csináltam neked egy repülő varázsszőnyeget. Utánvéttel küldöm. 8947Ft+Áfa.
Azért postán küldöm, mert még nem sikerült keresztezni a postagalambbal (a hülye mindig leszarta,ahelyett, hogy megdugta volna) és így nem talál oda.
Mondd a címet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!