Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ezotériások! A tűz segít?

Ezotériások! A tűz segít?

Figyelt kérdés

mostanában nagyon levert vagyok.sok mágiával kapcsolatos tevékenységgel próbálkozok, de egy idő után nagyon elfáradok benne és úgy érzem, mintha minden energiámat elvesztettem volna.

ha tüzet gyújtok akkor az segít hogy az energiám megmaradjon?

nem biztos hogy érthetően fogalmaztam, a lényeg az, hogy úgy tudom, hogy a tűz energiát ad és így könnyebb a mágiával kapcsolatos tevékenységeket csinálni

2013. jún. 9. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Főleg tűz, egy kevés víz, és mégkevesebb levegő. A föld lehúz.
2013. jún. 9. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Írj majd, hogy sikerült-e. :)
2013. jún. 9. 18:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Ne pihend ki magad, ne étkezz kiegyensúlyozottan, ne fogyassz sok folyadékot, ne keress problémákat az életedben, és vigyázz, pszichológushoz még véletlenül se fordulj! A földi hívságok, és a tudomány csak az ártalmadra lehetnek. A számítógépet is, amin a kérdésedet kiírtad, nem mérnökök alkották a kvantumfizikusok kutatási eredményei alapján, hanem az Írisz bolygóról hozta Aranka néni a reptoidok űrhajójával.
2013. jún. 9. 18:34
 4/9 anonim ***** válasza:

igen, a tűz segít. várj, mindjárt küldöm a 10.000.000-szoros pénzenergiát.

üdv, angyalszem atlantiszi fényjáró.

2013. jún. 9. 18:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha jól csinálod és nem feketemágiázol ugyebár akkor minél többet csinálod annál több marad
2013. jún. 9. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Úgy értem annál több energiád
2013. jún. 9. 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:

Kis piromániás! :)

Mágia nem létezik. Szavaknak nincs fizikai hatásuk, azért tenni is kell valamit (anyagmozgatás és hasonlók).

2013. jún. 10. 08:57
 8/9 anonim ***** válasza:

Én a helyedben meditálnék. Az elemek kiegyensúlyozása segíthet. Minden elem adhat erőt, ha arra van szükséged. Ha túl sok a tűz az lelkesít, de ha fáradt vagy, akkor inkább pihenj mint a föld :)))

Segíthet ha a tűz levegő= a föld víz aránnyal. Mindezeket az elemeket próbáld meg fizikai asztrális és mentális szinten is egyensúlyba hozni.

Én a helyedben a természetben keresném meg ezeket az energiákat, a tüzet pl. a napfényben, hajnalban vagy alkonyatkor. Gyönyörű, és egyensúlyt is teremt a napkelte és napnyugta meditáció.

2013. jún. 10. 22:55
 9/9 Bearserker válasza:
Keress egy mestert magadnak és tőle tanulj. Veszélyes a tudatlanság elég egy rossz összetevő vagy egy hibás jel és kész a baj. Csak óvatosan.
2013. jún. 11. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!