Ezotériások! A tűz segít?
mostanában nagyon levert vagyok.sok mágiával kapcsolatos tevékenységgel próbálkozok, de egy idő után nagyon elfáradok benne és úgy érzem, mintha minden energiámat elvesztettem volna.
ha tüzet gyújtok akkor az segít hogy az energiám megmaradjon?
nem biztos hogy érthetően fogalmaztam, a lényeg az, hogy úgy tudom, hogy a tűz energiát ad és így könnyebb a mágiával kapcsolatos tevékenységeket csinálni
igen, a tűz segít. várj, mindjárt küldöm a 10.000.000-szoros pénzenergiát.
üdv, angyalszem atlantiszi fényjáró.
Kis piromániás! :)
Mágia nem létezik. Szavaknak nincs fizikai hatásuk, azért tenni is kell valamit (anyagmozgatás és hasonlók).
Én a helyedben meditálnék. Az elemek kiegyensúlyozása segíthet. Minden elem adhat erőt, ha arra van szükséged. Ha túl sok a tűz az lelkesít, de ha fáradt vagy, akkor inkább pihenj mint a föld :)))
Segíthet ha a tűz levegő= a föld víz aránnyal. Mindezeket az elemeket próbáld meg fizikai asztrális és mentális szinten is egyensúlyba hozni.
Én a helyedben a természetben keresném meg ezeket az energiákat, a tüzet pl. a napfényben, hajnalban vagy alkonyatkor. Gyönyörű, és egyensúlyt is teremt a napkelte és napnyugta meditáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!