Mi segit a segit a szemverés ellen?
Figyelt kérdés
2010. szept. 1. 21:30
1/18 anonim válasza:
szemverés ellen___ védőszemüveg
szemmel verés ellen ___ ne kerülj elé
2/18 anonim válasza:
Kinyomás?
Sztem, egy lassú nyugodt pillantás, aztán szúrós tekintet, és mosoly.
Ez kb annyit jelent, hogy jóóó van haggyad má magad eccsém!
3/18 anonim válasza:
Iratkozz be a Szemmelversz Egyetemre!
4/18 anonim válasza:
Az én falumban a szenes vízben való fürdetést alkalmazták, valamint kanca szamár szőrével füstöltek.
A magam részéről elég ezoterikus gondolkodású vagyok, nem csak az anyagban hiszek, de a szemmelverésről nem tudom elképzelni, hogy pszichés alapon kívül is működne.
21:49 Válaszán jót röhögtem :)
5/18 anonim válasza:
kifordított ruhadarab,. tükör.
6/18 anonim válasza:
"Az én falumban a szenes vízben való fürdetést alkalmazták, valamint kanca szamár szőrével füstöltek."
Éljen az emberi butaság!
7/18 Vérgibbon válasza:
Éljen a technológia fejlődése, szemverés ellen a szub-éta-detekt-o-bumm eszköz kell, szemmel verés ellen pedig egy szub-éta-detekt-o-mata kell. Ám ha ezek egyike sincs kéznél, megfelel a célra egy 40 wattos fázisdmodulált plazmaimpulzus generátor.
9/18 anonim válasza:
Tükrös felületű napszemüveg.Megvereted saját magával.
10/18 Neménvagyokaz válasza:
Fogsz egy pohár vizet, beleraksz egy kanál sót utáns 2 kupak citromlevet, fél deci tejet és egy kanál májkrémet. Ezt a keveréket átöntöd egy műanyagzacskóba, lufiba töltöd, vagy fél literes sörösüvegbe öntöd. Jól lezárod a tetejét és meleg, napos helyen tárolod néhány napig. Megkeresed aki szemmel vert és rádobod majd megvered. Tuti, hogy többet rád se néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!