Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Valaki segit nekem hogy ez...

Valaki segit nekem hogy ez mit jelent? (lennt konkrét lapok)

Figyelt kérdés

Egyszer kikértem a lapokat szintén igy neten keresztül,de a konkrét elemzésre be kell fizetni, amit én sajnos nem birok, igy valaki esetleg tudna nekem segiteni? Minden ott van:

[link]

2013. máj. 18. 14:24
 1/3 anonim válasza:
50%
B AZMEG NEMTOD MIT KELL CSINÁLNI, BEKAPCSOLVA HAGYTAM VALAMI CAPSLOKCKOT VAGY MI A SZART, NEM TUDOM MI AZ, DE MOST MINDEN NAGYBETŰ, MIT KELL CSINÁLNI SEGÍTS MÁÁÁÁR!!!!!!!!!!!
2013. máj. 18. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:
A cigánykártya eléggé 'vázlatos', a Tarot-nak a legbutított változataként tudnám jellemezni. Tudok egy oldalt, ahol Tarot-val jósolnak, LÉNYEGESEN olcsóbb, mint ez, ha érdekel, írj privátot, ide nem tehetem ki, mert reklámnak minősülne.
2013. máj. 18. 22:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Tehát:

Jelenleg a párod tele van reményekkel, igyekszik a társadalmi normáknak megfelelően viselkedni, ugyanakkor talán egy kicsit többre értékeli magát a kelleténél.

Jelenleg boldog veled, a szex is nagyon jól működik köztetek, de egy kicsit talán felszínesnek, üresnek érzi a kapcsolatotokat.

Valamiért nem tudja valamiért a kapcsolat adta minden örömöt teljesen felhőtlenül átélni, kicsit magányosnak érzi magát, és emiatt saját magával nincs harmóniában.

A közelebbi múltban történhetett valami, ez nem teljesen világos, de valamelyikőtök kifelé nézegetett a kapcsolatból (érzésem szerint te voltál, kedves kérdező), de erre vagy már fény derül, vagy hamarosan fény fog derülni. Mindenesetre sikerült, vagy sikerülni fog elfogadni, rendezni a dolgot megnyugtatóan, vagyis szakítás nem lesz belőle.

A jövőben esetleg várható házasság, de a párod még nem elég érett ehhez, talán fél az elköteleződéstől, és csak lassan fog benne megszületni az elhatározás. (3-6 hónapon belül biztosan nem.)

Amit NE tegyél, mert hátráltat a cél elérésében: ne féltékenykedj rá, ne bizalmatlankodj vele szemben, és ne várj a csodára, ne remélj gyors, hirtelen változást. Ne gondolj állandóan arra, hogy mikor kéri már meg a kezed, ne érezd csalódottnak magad, ha ez nem történik meg azonnal, és nehogy a rögeszméddé váljon a dolog, erre figyelj. :)

Amit tegyél, hogy előmozdítsd az ügyet: józanul, higgadtan, az érzelmek háttérbe szorításával mérlegelj. Maradj hűséges, tarts ki mellette, legyél türelmes. Ne zárkózz be, járj el többet társaságba barátokkal, barátnőkkel, ez oldottabbá tesz, javít a hangulatodon. És persze a legfontosabb: vedd észre, hogy a kapcsolatod mennyire értékes, becsüld meg, amid van és igyekezz megtartani. :)

2013. máj. 19. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!