Van itt olyan akinek már csináltak/csinált magának kundalini emelést?
Ha nem akarsz a diliházban kikötni akkor a kundalini emelés felejtős.
A kundalini emelésnek az egyetlen módja hogy fejlődsz!
Ennek során az emelkedés nem cél hanem eredmény.
elmondanám a menetét, egykor engem is nagyon érdekelt a keleti misztika, és sok érdekes dologba beleástam magam, meg sokmindent kipróbáltam
amit te kitűztél célul a legkevesebb idő alatt is több év lenne napi szintű gyakorlással, önmegtartóztatással, böjtöléssel, magyarul egy teljes életmódváltással.
Elsőnek a figyelem koncentrációval kell kezdeni, majd a meditáció alapjaival, majd a jóga alapjaival, és rengeteget olvasni a témáról h mi miért van.
ha mindez megy, ÉS TÉNYLEG MEGY!! nem azt mondod egy hét után h ez már tuti megy nekem, mert az nem igaz,
szóval ha ezek a készségek, képességek mennek, akkor jöhet a vizualizáció gyakorlása, ha ezzel is megvagy neki lehet kezdeni a jógának.
a hatha jóga az alap, ha ezzel eltöltöttél éveket, és tudod h minden gyakorlat miért van, milyen hatást vált ki benned, és ezt érzed is(EZ LENNE A LEGFONTOSABB), akkor jöhet a következő szint a kundalini jóga.
ez a jóga a legősibb legerősebb jógafajta, régen tudatlanoknak nem is engedték a hozzáférést, mert nagyon erős hatása van.
de ami neten van róla az szinte hülyeség, h te pár nap alatt megtanulhatod, meg egyéb baromságok.
szóval mire ide eljutsz már a kiindulástól eltelt jó pár év, ennek a jóga fajtának a gyakorlásával rengeteg időt kell eltöltened,majd elvileg ezt az utat is mesterrel kéne megtenned és ezután jön a java.
a csakráknak van sorrendje, és ebben a jógában is van egy sorrendje, ami előírja h melyiket mikor kell megnyitni.
az első a gyökér csakra, jah és elfelejtettem majdnem, ezeknek a csakráknak a megnyitásával is sok időt kell eltölteni, mikor megnyílik a felszabaduló energiát, és érzéseket gondolatokat kell meditatív állapotban szemlélni na nem is folytatom, mert erre a szintre nem fogsz eljutni...mert
nyugati típusú fogyasztói társadalomban élsz
függsz a környezetedtől, esetleg családtól(ezt az utat csak egyedül járja végig az ember a mesterével)
valószínűleg ehhez türelmed sem lenne.
és a meglévőéletedet nem adnád fel.
szóval itt egy válasz ami azért nem úgy cseng mint a sok netes hülyeség h ülj le meditálni meg vizualizálni fél órát, és megtudsz nyitni minden csakrát.
azt szeretném én látni, vagy azok a yogik keleten akik erre tették fel az életüket.
és ha mégis...eljutsz erre a szintre annyi minden fog változni benned h a régi éned már soha nem fog visszajönni.
feltéve ha tényleg a kundalinidet emelték.
Természetesen az sem mindegy hogy mennyire emelték meg. Mert ha csak egy nagyok kicsit az nyilván nem fog sok problémát okozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!