1/13 anonim válasza:
A kundalini felemelése még a legeslegjobb hozzáértőknek is 5 év kb. Ki kell nyitni minden csakrát stb. Viszont a kundalini felemelése rengeteg tünettel jár, amit nagyon nehéz kibírni. Borzalmasan meg kell szenvedni vele mire tényleg felemelkedik. Már mint úgy értem, hogy rengeteg testi fájdalommal jár.
2/13 A kérdező kommentje:
tapasztalat?
2012. júl. 15. 19:41
3/13 anonim válasza:
Szörnyen borzalmas, de egy magas spirituális szint kell hozzá, hogy megtartsd és használhasd.
Csak úgy ne kezdj bele.
Magától is képes felemelkedni, de az nehéz és fájdalmas dolog.
4/13 anonim válasza:
Előző vagyok, keress keleti jóga meditációkat a neten.
De elmehetsz egy szerzetes templomba is tanulni.
5/13 anonim válasza:
A Kundalinit meditációkkal és jógával lehet felemelni.
Segítség:
spiritsoferidu.wordpress.com
fájloknál a meditációk
Illetve a fórumjukban láttam linket valami Kundalinis írásokhoz, ha nem találod szerintem kérd el az admintól.
6/13 A kérdező kommentje:
csináltam a spirituális hadviselés tréninget egy ideig, de több kárt okozott mint hasznot
2012. júl. 15. 20:59
7/13 anonim válasza:
Ezt részleteznéd? Mármint hogy több kárt hozott, mint hasznot... Akár privátban, akár itt.
8/13 anonim válasza:
Ahhoz, hogy a lelked fejleszd meg kell szenvedni, és tünetekkel is járhat. Pl. a harmadik szem kinyitásánál erős migrénes fejfájás stb.
9/13 Shanokk válasza:
nekem egy sima emelővel sikerült, amit a csomagtartóból vettem ki
10/13 anonim válasza:
sok jóga, és mégtöbb jóga és amikor jógával álmodsz akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!