Hogy lehet jól idézni - jósolni? Módszereket írjatok . Thx!
nem de te örülsz ha beszólnak egy olyan kérdésre amit komolyan gondolsz?!?!!!!!!! Mondjuk ez a kérdés nem annyira komoly. És úgy értettem hogy hogy KELL jósolni. Vagy hogy KELL szellemet idézni. Módszereket. A jó azt jelenti hogy ne ilyen: oszd ki a kártyát. Aztán találj vmi frappáns megoldást!!!!!!!! Én csak HITELES dolgokat szeretnék.
És TÉNYLEG sajnálom a beszólásom , csak a húgom amíg elmentem inni egy kortyot és a kérdés meg volt írva ő ügyesen megnyomta az első dolgot amit látott , mert öltöztetőst akart játszani!!!!!!!!!!!!! Bocsiii! Tényleg!!!!
szerintem se kezdj ilyen dolgokal.Van egy egyszerü meg oldás egy könyv közepébe a középsö lap felsö részére ahol kezdödnek a sorok ott is a közepére kössél be egy kulcsott
cernával.jo ha az illetö saját könyve akit hivni akkarsz.két ujjadal tartod a kulcsot ha elfordul a kérdésedre a könyv akkor igen a válasz ha nem mozdul akkor nem a kérdésedre a válasz.Jo szorakozásnak tünik de mellesleg nekem bejött az amit a nagy apám válaszolgatott. Csak vigyáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!