Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Rúnamágia érdekelne. Pontosan...

Dandi98 kérdése:

Rúnamágia érdekelne. Pontosan milyen módszerekkel lehet a rúnákkal jósolni?

Figyelt kérdés
A rúnákat külön fel kell tölteni, vagy amikor elkészítjük őket, maguktól feltöltődnek?
2013. ápr. 13. 17:20
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
220-ról adapteren keresztül.
2013. ápr. 13. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:
74%

A rúnamágia nem jóslás. Ha jósolni akarsz azt is lehet. A megoldás a következő:

"Tudom, egy szélfútta fán függtem

kilenc éjen át,

lándzsától sebezve, Odinnak adatva;

önmagamat önmagamnak,

azon a fán, amiről senki sem tudja, gyökerei honnét fakadnak;

Sem kenyeret nem adtak nekem, sem italt szarvból,

lefelé bámultam,

felvettem a rúnákat,

kiáltva megragadtam őket,

s aztán visszaestem onnét."

Ez az idézet az Eddából van, 9 éjen át függj az élet fáján fejjel lefelé étlen szomjan, és megleled rúnáidat :)

Amit a boltban vezsel, bóvli.

2013. ápr. 14. 08:27
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A rúnajóslásnak, mint minden más komoly, alátámasztott technológiának megvan a maga szakirodalma és módszertana, amely nélkül bajosan lehet kielégítő eredményeket elérni. Egy nagyon rövid összefoglaló:

A jó rúnajóslás legalapvetőbb követelménye a kalibrálás. A frissen elkészített, "nyers" rúnák még szinte használhatatlanok, statisztikailag inszignifikáns pontossággal, nagy szórással dolgoznak. Kezdők számára ajánlom a viszonylag egyszerű, elfogadható, de korlátozott eredményeket adó 85%-os szignifikancia-szint beállítását, mert ez nem igényel nagy kelléktárat és nem túl hosszadalmas. Később, ha nagyobb gyakorlatra és komolyabb műszaki apparátusra teszel szert, fel tudsz majd menni egészen 98%-ig, amit az igazi jósmesterek tudnak produkálni. A kalibrálás konkrét folyamatát hosszú lenne itt leírni, de szerencsére az interneten elérhetők az ide vonatkozó nemzetközi szabványok és technológiai utasítások, kis keresgéléssel találsz megfelelőt.

Mindenesetre javaslom, hogy már jó előre szerezd be az alapvető kellékeket: egy pakli megbízható cinkelt kártyát, két, lehetőleg fordítva polarizált fekete macskát, szenteltvízzel töltött U-csöves manométert, valamint türelmet és szép reményeket.

Sok sikert!

2013. ápr. 15. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!