Mágus könyv érdekelne amiben meg tudok tanulni
átváltoztatni tárgyakat vagy magam?
Figyelt kérdés
2012. dec. 28. 17:09
1/10 anonim válasza:
ilyen nincs.
2012. dec. 28. 17:21
2/10 anonim válasza:
60 varázsbabért adok egyet ha megfelel az ár
2012. dec. 28. 18:22
3/10 kris.king válasza:
Most komolyan, szerintetek ez ilyen egyszerű? Szerintetek pár szóval is pálca intéssel meg lehet változtatni a világot?
2012. dec. 28. 19:04
4/10 anonim válasza:
Ha ez könyvből tanulható lenne, akkor az égből eső helyett pénz hullana, a BKV ellenőrök orráról fekélyes herezacskó lógna, és kb. az egész Világ a feje tetején állna, mert minden jótét lélek ezt tanulná. Szóval ha lenne ilyen könyvem, akkor sem adnám oda, és csak egyszer használnám az átváltoztatós varázslatot, hogy a könyvből levegő legyen és a varázserő megszűnjön.
2012. dec. 28. 19:07
5/10 anonim válasza:
Harry Potter
2012. dec. 28. 20:52
6/10 Missi_Key válasza:
ha megtalálod nekem is küldd már el.
2012. dec. 29. 11:19
7/10 anonim válasza:
ÚR ISTEN !!! Ekkor a baromségot is régen olvastam... ez szégyen-gyalázat, hogy vannak akik ilyenen gondolkodnak.Ha át akarod válltoztatni magad, akkor valami okosabb állatá, legalább az nem fog terjeszteni több ilyen hülyeségeket. Barmok
2012. dec. 29. 15:27
8/10 anonim válasza:
a természeten alapuló mágikus rendszereknél megjelenik ez a fajta törekvés mint pl a druida természetkultusz .....
náluk volt ismeretes a természetmágia egy különleges fajtája amikről még az ókori írók is írtak de mai szemmel nem más hipnózis egy fajtája amikor tömeges hipnózist alkalmazott a duida főpap csata előtt és a harcosok egy adott állat tulajdonságait vették fel pl medve v farkas és valóban az ellenség szemszögéből tényleg úgy viselkedtek, és ez mellé jön még a tudatmódosító szerek tömbkelege amit csata előtt elfogyasztottak amivel hozzájárultak a sikerhez..
van még egy kúltúra ahol szintén alkalmazták ezt a múlt homályába rejlő metódust.. az indián sámánkultuszokban pl közép- amerikában ha ez érdekel olvas carlos castaneda könyveket ott le is van írva ilyen rituálé DE CSAK saját felelősségre!!!!
2012. dec. 29. 18:31
9/10 anonim válasza:
Megosztom veled a titkot, barátom, igenis létezik az átváltoztatás könyve! Igen, tárgyakat, és magadat is át tudod változtatni! Tudom ajánlani Isaac Asimov, Stanislaw Lem vagy J.R.R. Tolkien bármely könyvét, téged értelmes emberré, és általad a tárgyakat egy jobb világért folytatott harc fegyvereivé változtathat!
2012. dec. 29. 23:28
10/10 Csengii válasza:
Ha lenne ilyen,én már régen átváltoztattam volna a matek tanáromat....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!