Dynamo hogy csinálja azt a trükkjét, amikor először fel tudja emelni a nagydarab srác, és utána már nem? Állítólag egyszerű fizika, engem mégis érdekelne, ha vki tudná pontosan. Tippek is jöhetnek, de konkrétumnak örülnék!
*hasa felé
Remélem érthetően írtam le :)
Nagyon egyszerű:Azért nem tudja felemelni,mert a hüvelykujjávval megnyom egy pontot(nem kell erősen) a srác kezén...itt egy videó:
Közben kikerestem Trükkös tudomány a műsor címe
OK, szóval kerestem egy videót, alább belinkeltem. Itt sem a könyökét nem tartja másképp és nem is nyom meg semmit a másik kezén, mert az látszódna, mégsem tudják felemelni... Ha van vkinek hozzáfűzni valója, jöhet! :)
Másképpen mondom:
Nem a könyökét,hanem a karját maga mellől kicsit a melle felé fordítja,de ezt így nem nagyon tudom elmondani,abban a sorozatban amit mondtam normálisan megmutatják az egyik epizódban.
Okés, most volt rá időm, rákerestem a videóra. Bár ott az utcán csinálja egy csaj, de rajta legalább látszik, hogy a karját másképp helyezi! Erre gondoltam:
http://www.youtube.com/watch?v=xBJTmchaCrI
Köszönöm a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!