Teleportálás Kínában, ezt ki ne hagyjátok?
Figyelt kérdés
A link: http://www.youtube.com/watch?v=99XYKkf2vCU&feature=g-logo-xit
Lehetséges ennyire valósághű videóeffektust létrehozni vagy tényleg sikerült teleportálnia a tagnak? Vajon igazi a felvétel? Miért fedte volna fel magát az ismeretlen alak? Miért nincs tele vele a sajtó?
2012. szept. 21. 21:07
1/14 anonim válasza:
Ez a video kb.:1hete fönt volt már egyszer akkor is kamunak tartottam és most is annak tartom!
2/14 anonim válasza:
Akkora FAKE, hogy nagyobb már nem is lehetne. Nem túl valósághű a videóeffektus, mert pl. nézd a villanyoszlopok árnyékát a második zebrán túl.
Amikor villan a "teleportálás", semmi extra árnyék a villanyoszlopoknál.
3/14 anonim válasza:
Nem csak egyszer volt fönt és már nagyon unalmas.
4/14 anonim válasza:
Ez tényleg jól meg van csinálva!
Szerintem egy forgalomfigyelő kamera felvételeit nem lehet lassítani, és nem lehet látószöget változtatni.
Ez alapján azt mondom, hogy megrendezett felvétel, de nem vagyok biztos benne.
5/14 A kérdező kommentje:
#2,4 valóban, az árnyékok mit sem változnak. részemről ennyi ,meggyőztetek
2012. szept. 21. 21:22
6/14 anonim válasza:
Mint már egy korábbi kérdésnél írtam, ez a videó már több ponton meg lett cáfolva.
7/14 anonim válasza:
Te szoktál nézni hollywood-i filmeket? Miért ne lehetne megcsinálni egy ilyen effektet? Nem bonyolult annak, aki ért hozzá.
8/14 anonim válasza:
Adobe effekt, aki egy kicsit is ért hozzá, simán összedob egy ilyen videót!!
9/14 anonim válasza:
Ezt már valóban megcáfolták egy kérdésben, meg amúgy a youtube kommentek között is
10/14 anonim válasza:
YouTube-ba írd be, hogy Adobe After Effects tuturial. Vagy a tutorialt lehagyhatod, esetleg helyettesítheted tricks-szel. És ez házibarkács eszközökkel tizenévesek munkája zömmel. Ja, a videót meg se néztem, de simaügy megcsinálni es az hogy mennyire élethű, nem is annyira az effekttől függ, hanem attól, hogy mennyire volt körültekintő az illető. Mennyire figyelt a részletekre, ami alapján cáfolható a videó. Mivel ismerem az AE-t, így meg se néztem a videót. Ja és szerintem fake, teleportálás nem létezik a tudomány mai állása szerint. Ha létezne, akkor vagy nagyobb hangsúlyt kapott volna a médiában, vagy törölték volna mindenhonnan. Szóval a videó helyett gyönyörködj inkább a kulcsszavakra feljövő trükkökben és a jó poénokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!