Kaptam egy kecskefej, koponyát 2 nappal ezelött. és 2 napja furcsa dolgok történnek velem. Tudnátok segiteni?
Én úgy tudom,hogy a fekete rossz szándékú a fehér pedig jó.
De javítsatok ki,ha tévedek.
23:10 ezt meg honnan a bányából bányásztad elő?:D
És ezt mind ki kell mondani kör közepén sóval?
Majd jelentkezzen a hatásról,aki megcsinálta....:D
Gyerekeid vannak és ilyenekkel szórakozol(mágia). Felelősségtudat nem sok szorult beléd. Ha tudnád mivel játszol (és mindenki, aki mágiázik), nem csinálnátok. De hát az emberi tudatlanság...
Olyan csatornákat nyitsz meg, amit nem tudsz irányítani, csak azt hiszed. Az ember nagyon védtelen, csak azt hiszitek, tudtok uralkodni ezeken. Istent játszotok, inkább pedig az életetekkel.
10:42 es,arra már én is rájöttem,hogy szellemidézéskor nem a szellemet idézik meg,hanem valami mást,aki/ami csak felhasználja.
Mondjuk én távol igyekeztem magam tartani az ilyen dolgoktól,mégis anno tudtomon kívül egy fekete mágus csapdájába estem,hát nem kívánom senkinek,alig éltem túl.
Úgyhogy én is csak lebeszélni igyekszem mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!