Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tudnék szövetséget...

Hogyan tudnék szövetséget kötni egy démonnal?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mik a következmények, de nem érdekelnek...

2013. ápr. 1. 10:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Nem az én modszerem, ez az egyetlen módszer :)

Ha nem akarod végig csinálni a "rituálét" akor tegyél le a démoni szövetségröl :)

2013. ápr. 3. 17:35
 22/32 anonim ***** válasza:
53%

#15-ös vagyok :)

Ja és ha már ez a "rituálé" nem tetszik, akor tényleg ne akarj démont idézni!

Mert amugy te mit hiszel??? Hogy majd együtt fogtok focizni? Vagy talán együtt fözöcskéztek? Vagy mit?

Nem láttom értelmét hogy mért veted el ezt a "rituálét" :)

2013. ápr. 3. 17:49
 23/32 anonim ***** válasza:
Olyan varázslat, amelyet a mágus az ördög vagy más démonok segítségével hajt végre. A démonok a ráolvasás folytán arra kényszerülnek, hogy a nigromanta szolgálatába álljanak. A Nigromantia általában rosszhírű helyeken (romok, vesztőhelyek és keresztutak) zajlik, ahol varázsköröket rajzolnak a földre, mely köré mágikus karaktereket rajzolnak, valamint a démonok neveit. Közdémon idézésekor nem kell megtalálni annak igaznevét (nehéz is lenne és nem is biztos, hogy az illető közdémon éppen elérhető, illetve azóta nem halt meg), csak az asztrálsík urának nevét kell említeni, és ő küld egy (vagy ahányat az idézőszövegben kértünk tőle) démont, az adott fajtából. Vagyis áthárítja a hívást, a lehető leggyengébbre, de minél nagyobb erőt fektet be a varázsló, annál erősebb lesz a megidézett lény. A megidéző akár azt is kérheti, hogy a herceg, akihez a hívást intézi, démonurat küldjön neki. A varázslónak vigyáznia kell a jelentkező démonok mindenféle cseles csábításaitól, amellyel rá akarják bírni, hogy kilépjen a körből, mert akkor kiszolgáltatottá válik nekik. Ez a kör ugyanúgy véd a démon uraktól is, hisz ők is démonok, csak nagyobb az erejük. Gyakran füstöléssel vonzzák oda a démont, akit addig gyötörnek varázsigékkel, míg meg nem teszi, amit a varázsló kér. Különböző varázslatokat lehet végrehajtani a démonon, míg itt van. Egy gyertya (persze nem akármilyen) elfújásával állítólag meg lehet ölni a démont, bár ebben sokan kételkednek, mert lehet, hogy valójában csak visszajut a saját síkjába. A Nigromantiához tartozik az Exorcizmus (démonűzés) is, amikor is a démonokat a megszállottak elhagyására kényszerítenek. A megszállottság kezelése külön 'tudományág'. A Exorcizmus az ördögűzésre is vonatkozik.
2013. ápr. 3. 23:27
 24/32 anonim ***** válasza:

Én vagyok A Démon.

A 15-ös tudja a választ.

De csak akkor lehetsz vazallusom, ha zsenge lány vagy.

2013. ápr. 4. 01:13
 25/32 anonim ***** válasza:

A teljes nevem is kell majd az idéző pentagrammaba:

Scavenger Of Human Sorrow

Vigyázz, el ne írd, mert csak Schuldiner fog megjelenni!

2013. ápr. 4. 03:31
 26/32 anonim ***** válasza:
Sehogy,egy démon nem fog emberrel SZÖVETSÉGET kötni,egy démon az embert mindenképpen kinyírni akarja.
2013. ápr. 4. 15:02
 27/32 Evele123 ***** válasza:
tudnék rá cifrát válaszolni, az első pár válasz után. olvasd el az akit villámcsapás ért c. könyvet és utána pattogj ilyen hülyeségekkel...
2013. máj. 3. 07:10
 28/32 anonim ***** válasza:

Demonic pactum

Blandior appropinquat hora,

tragici fatum meum et patet.

Secretum meum mihi sepulchrum tuum

Lorem ipsum dolor sit ancilla tua: in perpetuum,

Quia ego autem miraculo.

Remélem megfelelt! De vigyázz valamit valamiért! X)

2013. máj. 3. 08:25
 29/32 anonim válasza:
Nősülj meg!
2013. máj. 3. 16:26
 30/32 A kérdező kommentje:

29-es

Ez kemény volt...

De igaz :)

2013. máj. 3. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!