Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tudnék szövetséget...

Hogyan tudnék szövetséget kötni egy démonnal?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy mik a következmények, de nem érdekelnek...

2013. ápr. 1. 10:15
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Ne agodgy nem bántok állatokat :D
2013. ápr. 2. 10:24
 12/32 DaniKacsa :P válasza:
Beszélj Johny Blaze-zel, vagy Nicolas Cage-el, ő tuti segitségedre lesz. :D
2013. ápr. 3. 16:42
 13/32 David82 ***** válasza:
Nem kell a sok cécó, meg mindenféle ceremónia. Démonnal, vagy angyallal úgy tudsz a legegyszerűbben kapcsolatba lépni, ha megidézed. Komolyan rágondolsz, és megkéred, hogy jelenjen meg neked. Ha démon az, lehet érezni fogsz valami negatív kisugárzást. Ha megjelent, kérdezd meg a nevét, és próbálj meg kommunikálni vele gondolatban. Ennyi.
2013. ápr. 3. 16:52
 14/32 A kérdező kommentje:
:)
2013. ápr. 3. 16:52
 15/32 anonim ***** válasza:
62%

Elöször is pipálni kell :)

Igen a #11-es vagyok a másik kérdésböl :)

Gondolom az is a tiéd.

Na akkor, valakit eröszakal lekell pipantanod, és ennél a feladatnál a cuccot azzonal lekell nyelni. Azért hogy lássa hogy mindenre hajlandó vagy a szövetség érdekében.

De utána jön a neheze, végbél nyilásodat adig kell tágítani hogy egy borsodi sör beférjen ( enél a résznél ajánlot a vazelin ) ha ez meg van, akkor gyertya állásban bent kell hagyni a popodban 3 órát, és közben 13 percenként elkiabálni magad: már készen állok a szövetségre!

Végezetül meg gyújtasz egy fekete gyertyát, és miközben ég meztelenül egy kecskét döngetsz, de vigyáz ne vedd ki a péniszed bellöle míg a gyertya el nem alszik, legfeljebb vársz és újra döngeted.

Ha a gyertya elalszik a szövetség megkötettet.

Tudom nem könnyü, de hát egy démon nem adja olcsón a barátságát, én szúrkolok hogy sikerüljön hajrá :)

2013. ápr. 3. 16:55
 16/32 David82 ***** válasza:

De ha valódi szövetségest akarsz, aki nem ver át, akkor a fent leírt módszerrel egy angyalt is megidézhetsz. Ő tényleg nem fog rosszra csábítani. A megjelenésekor pozitív energiát fogsz érezni.

Egyébként volt már olyan, hogy egy démon rávett embereket, hogy bűnt kövessenek el. Salamon király velük építette fel a templomát, és a védelem jeléül pentagramot használt. Azóta hívják azt Salamon pecsétjének.

2013. ápr. 3. 17:00
 17/32 A kérdező kommentje:

A 15-ős válaszoló úgy magyarázta el mint egy SZAKÉRTŐ, biztos nagyon jártas ebben a módszerben azért is osztotta meg velünk eme visszataszító módot a démonokkal való szövetségre :)

Ebből levonható egy következtetés :P

2013. ápr. 3. 17:13
 18/32 A kérdező kommentje:
Ja és minden normális válaszolónak köszönöm :D
2013. ápr. 3. 17:13
 19/32 anonim ***** válasza:

#15-ös vagyok.

Igen szakértö vagyok, de én soha nem idéztem démont :)

De csak is így tudsz szövetségre lépni, máshogy nem!

Ha szövetséget szeretnél, csak kövesd az utasításaimat :)

2013. ápr. 3. 17:19
 20/32 A kérdező kommentje:
Ha lehet akkor inkább nem a te módszereidet használom ha nem gond XD
2013. ápr. 3. 17:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!