Hogyan tudnék szövetséget kötni egy démonnal?
Elöször is pipálni kell :)
Igen a #11-es vagyok a másik kérdésböl :)
Gondolom az is a tiéd.
Na akkor, valakit eröszakal lekell pipantanod, és ennél a feladatnál a cuccot azzonal lekell nyelni. Azért hogy lássa hogy mindenre hajlandó vagy a szövetség érdekében.
De utána jön a neheze, végbél nyilásodat adig kell tágítani hogy egy borsodi sör beférjen ( enél a résznél ajánlot a vazelin ) ha ez meg van, akkor gyertya állásban bent kell hagyni a popodban 3 órát, és közben 13 percenként elkiabálni magad: már készen állok a szövetségre!
Végezetül meg gyújtasz egy fekete gyertyát, és miközben ég meztelenül egy kecskét döngetsz, de vigyáz ne vedd ki a péniszed bellöle míg a gyertya el nem alszik, legfeljebb vársz és újra döngeted.
Ha a gyertya elalszik a szövetség megkötettet.
Tudom nem könnyü, de hát egy démon nem adja olcsón a barátságát, én szúrkolok hogy sikerüljön hajrá :)
De ha valódi szövetségest akarsz, aki nem ver át, akkor a fent leírt módszerrel egy angyalt is megidézhetsz. Ő tényleg nem fog rosszra csábítani. A megjelenésekor pozitív energiát fogsz érezni.
Egyébként volt már olyan, hogy egy démon rávett embereket, hogy bűnt kövessenek el. Salamon király velük építette fel a templomát, és a védelem jeléül pentagramot használt. Azóta hívják azt Salamon pecsétjének.
A 15-ős válaszoló úgy magyarázta el mint egy SZAKÉRTŐ, biztos nagyon jártas ebben a módszerben azért is osztotta meg velünk eme visszataszító módot a démonokkal való szövetségre :)
Ebből levonható egy következtetés :P
#15-ös vagyok.
Igen szakértö vagyok, de én soha nem idéztem démont :)
De csak is így tudsz szövetségre lépni, máshogy nem!
Ha szövetséget szeretnél, csak kövesd az utasításaimat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!