Hogyan tudnák démont idézni?
Hogy miért is? Az magán ügy...
Nem érdekelnek a következmények :)
#11-es vagyok :)
És már megírtam hogy kell démont idézni, ha valaki követi az utasìtásaimat annak sikerül :)
Jaj, a 11-esen nagyot röhögtem! :)))
Minek kellett a csórikát lepontozni? Poénnak jó, nem?
Kérdező:
Fiú vagy, vagy lány? És hány éves?
Nekem megvan a Fenevad Mágiája c. könyv, ami Aleister Crowley életéről és mágikus munkájáról szól. Ő azért eléggé otthon volt ezekben a dolgokban. Még nem kezdtem bele, de elképzelhető, hogy ír ilyen dolgokról is, amire te gondolsz. Esetleg megvehetnéd te is, Könyvudvarban 690 ft.
De sok más könyv is van, ami az okkultizmusról, idézésekről szól, meg a neten is találhatsz dolgokat, nem csak magyar nyelven.
És azért a démonokkal óvatosan!
Azt még hozzátenném, hogy bármit is csinálsz, ne áldozz fel állatokat!! Én állatvédőként eléggé háklis vagyok az ilyesmire.
Ahhoz jogod van, h. magadat veszélybe sodord, vagy a saját véredet csepegtesd valami tálba, de állatot ne kínozz, ha megkérhetlek rá.
És ha sikerül, lécci uszítsad rá a démonodat a Hit Gyülekezetére! Megérdemelnék azok a sz@rháziak.
Sok sikert!
"Hogyan tudnák démont idézni?
Hogy miért is? Az magán ügy..."
Öncélúan paranormális tevékenységet sikeresen elvégezni csak a vámhivatal tudtával és engedélyével szabad, te idióta!
Ha mégis sikerül megidézni a démont, fizetheted a százezer forintos kötbért!
11-es vagyok tudok még teknikákat amivel idézhetsz :)
De szerintem még az elözö gyakorlatot próbálgatod :)
Szép napot!
A kérdező válaszoljon légyszives!
Tudod te ki az az Andras és miről lett híres??
Megsúgom ő is egy démon,gondolkodjál már unalmadban légyszives mielőtt ilyen lépéseket tennél.
Nem hiszem hogy szándékosan véget akarnál vetni röpke 20 másodperc alatt az életednek!
Ha gondolod válaszolj!
Ha megidézed, tudnod kell (végig) kontrollálni is.
Itt fogsz elbukni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!