Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tudnák démont idézni?

Hogyan tudnák démont idézni?

Figyelt kérdés

Hogy miért is? Az magán ügy...

Nem érdekelnek a következmények :)

2013. márc. 31. 15:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
58%

Egyik se igaz :)

Elöször keres egy hajléktalant, rá kell vened hogy lepipanthasd, ( a legegyszerübb ha felajánlasz neki egy üveg bort és némi pénzt ) ha belle egyezik hogy megpipáltat adig szopod mìg a szádba nem engedi, fontos hogy az egész cucc a szádba kerüljön, nem nyelheted le 1 óráig, ha letelt az 1 óra kiköpöd egy üveg csészébe és lezárod.

Este 11 órakor kivered magad és a cuccot hozzá engeded a hajléktalanos cucchoz, önsd belle egy üstbe 10 percig kevergesd tegyél hozzá egy csipetnyi bazsalikomot és örölt borsot.

Éjfélbe gyujts egy kék gyertyát és ezt mond: az én cuccom a te cuccod most meg idézlek téged! 5x mond, el és huzd le a fözetett, utána bármit képes vagy meg idézni, remélem segìtettem

2013. márc. 31. 17:53
 12/27 anonim ***** válasza:
Pontozz le, de a helyesírásod akkor is egy kalap sz@r, és ebből jogosan következtetek az intelligenciádra és a kérdés komolyságára.
2013. márc. 31. 18:28
 13/27 A kérdező kommentje:

Ha ha ha, és mi van akkor ha nem magyar az anyanyelvem?

100% hogy te meg arabúl nem tudsz egy szót se, vagy ha mégis akkor az is televan helyesírási hibákkal :)

Tutommal a magyar az egyik legnehezebb nyelv, az is nagy szó hogy értem amit beszéltek...

Ezzel a vita le van zárva :P

2013. márc. 31. 20:02
 14/27 A kérdező kommentje:

Átolvastam még egypárszor a válaszokat=

A magyarok tényleg ennyire bunkók?

2013. márc. 31. 20:12
 15/27 anonim ***** válasza:
90%
Hát igen, azért mert nem tudsz helyesen írni letagadod hogy magyar vagy grat ( tapsvihar ) :)
2013. márc. 31. 20:38
 16/27 anonim ***** válasza:
Te tudsz arabul?
2013. márc. 31. 21:47
 17/27 anonim ***** válasza:
Most nem azért,de ha rám is gondoltál,akkor én a 43%-osnak szóltam be mindkétszer.
2013. márc. 31. 21:57
 18/27 anonim ***** válasza:
fail
2013. ápr. 1. 04:27
 19/27 Petrás Évi ***** válasza:
az egyik osztálytársam szülei idéztek de én fogalmam nincs
2013. ápr. 1. 10:25
 20/27 kovács kody válasza:

a kérdezőtöl kérdezném!

tisztába vagy azzal, hogy ki hívod magad ellen így a sorsod?

nem egy olyan eset van ahol a démonok úgy rád másznak álmodban, hogy regglere érthetetlennek tartod a kezeden okozott sebeket, aláütéseket stb. arról nem is beszélve, hogy ezáltal olyan alvási paralizised lesz, hogy már az első alkalom után a halál félelmed végett ki is ugorhatsz az ablakon mert a DÉMONOK!:

nem ismernek kegyelmet, fájdalmat félést és minden más rossz dolgot képes veled csinálni, egy démon miatt még ölhetsz is!!!! JAVASLOM, HOGY EZT GYORSAN VÉSD KI A FEJEDBŐL! médium vagyok! láttam már nem egy démont nehéz ki üzni az emberből! a szemébe nézni még félelmetesebb csak én nem mutathatok félelmet mert megtalálja a gyenge pontom és így nekem is árthat!

2013. ápr. 1. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!