Hogyan tudnák démont idézni?
Hogy miért is? Az magán ügy...
Nem érdekelnek a következmények :)
Egyik se igaz :)
Elöször keres egy hajléktalant, rá kell vened hogy lepipanthasd, ( a legegyszerübb ha felajánlasz neki egy üveg bort és némi pénzt ) ha belle egyezik hogy megpipáltat adig szopod mìg a szádba nem engedi, fontos hogy az egész cucc a szádba kerüljön, nem nyelheted le 1 óráig, ha letelt az 1 óra kiköpöd egy üveg csészébe és lezárod.
Este 11 órakor kivered magad és a cuccot hozzá engeded a hajléktalanos cucchoz, önsd belle egy üstbe 10 percig kevergesd tegyél hozzá egy csipetnyi bazsalikomot és örölt borsot.
Éjfélbe gyujts egy kék gyertyát és ezt mond: az én cuccom a te cuccod most meg idézlek téged! 5x mond, el és huzd le a fözetett, utána bármit képes vagy meg idézni, remélem segìtettem
Ha ha ha, és mi van akkor ha nem magyar az anyanyelvem?
100% hogy te meg arabúl nem tudsz egy szót se, vagy ha mégis akkor az is televan helyesírási hibákkal :)
Tutommal a magyar az egyik legnehezebb nyelv, az is nagy szó hogy értem amit beszéltek...
Ezzel a vita le van zárva :P
Átolvastam még egypárszor a válaszokat=
A magyarok tényleg ennyire bunkók?
a kérdezőtöl kérdezném!
tisztába vagy azzal, hogy ki hívod magad ellen így a sorsod?
nem egy olyan eset van ahol a démonok úgy rád másznak álmodban, hogy regglere érthetetlennek tartod a kezeden okozott sebeket, aláütéseket stb. arról nem is beszélve, hogy ezáltal olyan alvási paralizised lesz, hogy már az első alkalom után a halál félelmed végett ki is ugorhatsz az ablakon mert a DÉMONOK!:
nem ismernek kegyelmet, fájdalmat félést és minden más rossz dolgot képes veled csinálni, egy démon miatt még ölhetsz is!!!! JAVASLOM, HOGY EZT GYORSAN VÉSD KI A FEJEDBŐL! médium vagyok! láttam már nem egy démont nehéz ki üzni az emberből! a szemébe nézni még félelmetesebb csak én nem mutathatok félelmet mert megtalálja a gyenge pontom és így nekem is árthat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!