Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miként tehetnék energiavámpír...

Annyuszi kérdése:

Miként tehetnék energiavámpír ellen?

Figyelt kérdés
Mostanra bizonyossá vált,hogy a párom,akivel 15 éve együtt élek,az én energiámból táplálkozik.Lehet nevetségesen hangzik,de vidám,életerős nő voltam megismerkedésünkkor,mára pedig élni is alig van erőm.Észrevettem,és ő is mondta,hogy amióta már nincs erőm és kedvem semmihez,ő is lassul,és gyengül le.Hogy tehetnék ez ellen?Biztosan nem tudatosan csinálja,de hogy engem "leszívott" teljesen az tuti.Vissza nyerném még az erőmet,ha különválnék tőle?Előre is köszönöm aki komolyan veszi a kérdésem,és segítségemre lenne.

2013. márc. 26. 10:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Az erőtlen, gyenge emberi lényekhez, valamint a torzabbakhoz, betegebbekhez csatlakoznak be az asztrális élettér parazita entitásai.

Gyakran a vallásos közösségek irányítását is ezek veszik át (=az asztrális paraziták ... kb. csak akkor tudnak szívni, ha a közösség/az emberek megnyílnak feléjük).

2013. szept. 20. 12:37
 22/22 anonim ***** válasza:
A komoly válasz: Energia vételezés sok esetben a vételező tudta nélkül automatikusan megy. Elhagyhatnád, de a további vételezéshez a személyes jelenléted nem szükséges. Javaslom tanuld meg önmagadat feltölteni, illetve a párod energiával való feltöltése esetén -ami 1-2 perc - megszünne a vételezési kényszere. Tanulni, tanulni, tanulni.
2014. márc. 31. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!