Mit lehet tenni a Sors ellen?
Én azt mondom a kártyáknak csak akkor van igazuk ha egymás után legalább 10-szer ugyan azokat a kártyákat látod!
De ha megfigyeled és másodjára is leosztod magadnak a kártyákat mást fognak mutatni, és ugyan így minden alkalomra leosztva mindig más "választ" kapsz ugyan arra a kérdésre!
Én azt mondom hogy egy életed van és ne "hülye" kártyák által éld le azt! ;)
Az érzés kevés. Próbáld megfogalmazni hogy mi a problémád! Nagy felelőtlenség lenne egy megérzésre hagyatkozva megszakítani egy kapcsolatot. Ráadásul ezzel nem csak saját magadnak, hanem a párodnak is tartozol.
A sorsod érted van! Ne ellene tegyél hanem érte. De a kártyák nem fogják megmondani hogy mit kellene tenned. Ezt csakis neked kell eldönteni. Nem kenheted a kártyákra a dologot. Ahogy a róka mondta: felelős vagy azért akit megszelídítettél. Nem tudod elkerülni a felelősséget. Ha megpróbálod, akkor ez a probléma újra és újra elő fog jönni. Mert amíg nem érted meg, addig újra bele fogsz esni ugyan abba a hibába.
A sorsodat te alakítod, nem a kártyák, se a védőangyalok, se a 'lilkem', akármi is az. Ha szereted a fickót, akkor legyetek együtt. Ha nem működik a kapcsolatotok, akkor szakítsatok. Ha így lesz, az se a kártyák miatt lesz, nem kell belemagyarázni mindenbe az ezotériát. A sors úgy lesz, ahogy te akarod.
Posta jósnő
B_zmeg, elrontottam.
*Pista jósnő
Próbáld megnézni hogy vajon miért kaptad ezt az érzést. Kérdezd meg az angyalaidat.
Ez csak egy újabb lecke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!