Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Miként tehetnék energiavámpír...

Annyuszi kérdése:

Miként tehetnék energiavámpír ellen?

Figyelt kérdés
Mostanra bizonyossá vált,hogy a párom,akivel 15 éve együtt élek,az én energiámból táplálkozik.Lehet nevetségesen hangzik,de vidám,életerős nő voltam megismerkedésünkkor,mára pedig élni is alig van erőm.Észrevettem,és ő is mondta,hogy amióta már nincs erőm és kedvem semmihez,ő is lassul,és gyengül le.Hogy tehetnék ez ellen?Biztosan nem tudatosan csinálja,de hogy engem "leszívott" teljesen az tuti.Vissza nyerném még az erőmet,ha különválnék tőle?Előre is köszönöm aki komolyan veszi a kérdésem,és segítségemre lenne.

2013. márc. 26. 10:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Menjetek el kirándulni, ahol mind ketten fel tudtok töltődni. Irány a természet! Hegyi, kirándulás jót tenne.
2013. márc. 27. 08:18
 12/22 anonim ***** válasza:
2013. márc. 27. 08:25
 13/22 anonim ***** válasza:

Ha jobban belegondolsz ez egy természetes folyamat sajnos. Tegyük fel, hogy mindketten dolgoztok. Hazamentek hulla fáradtan, mégis miből töltekeznétek fel? Tévéből? Csak fáradtabban lehet előle felkelni. Így maradtok egymásnak. Egymás energiájaiból éltek igen, mind mindenki, vagy észreveszik vagy nem. Nemhiába alakult ki az évi egy kirándulás, 1-2 hétre, hogy fel tudjatok töltekezni, új élményeket szerezni. Sajnos azonban a gazdasági helyzet szinte lenullázta a kirándulást, vagy bevitte valami hotelba, ahonnan ki se jönnek, szauna, élmenyfürdő, stb.

De akkor is a négy fal között vannak. Ember a természetétől! :) fogva, a természetből tud fel töltődni.

Vagy ha még erre se jut, marad a veszekedés, mert abba is nagyon sok energia szabadul fel, így akaratlanul is veszekedés fog kitörni, egy kis energiáé.

2013. márc. 27. 08:35
 14/22 anonim ***** válasza:
Csak, mert nem hisznek sokan az energiavámpírokban, attól még létezhetnek és léteznek is...Úgy lehet védekezni ellen, hogyha keresztbe rakod a bokáidat ( mondjuk török ülés közben ) és a csuklóidat is keresztbe rakod és akkor fent és lent is zárt lesz az energia áramlás benned.Ha meg így is leszív, akkor tényleg vizsgáltassad ki magadat, mert akkor valami betegség miatt lehet ez.
2013. márc. 28. 08:29
 15/22 anonim ***** válasza:

azért mert itt néhány azt mondják nem létezik akkor nem is létezik?

Hallgas inkább saját magadra és az érzéseidre. Egyébként csak akkor szivhatják le az energiáidat ha elfogadod és engeded. És kérheted, hogy az univerzum folyamatosan feltöltsön energiával.

2013. márc. 28. 08:31
 16/22 hyatt válasza:
100%

Energiavámpír vagy valaki aki az idegeidre megy ő pedig csak kiengedi a nyomást (akár passzívan is). Ilyen van. Amivel nyerni lehet ha ignorálni tudod őket. Kva nehéz. Ha valaki az idegeidre megy, akár már csak azzal is hogy ott ül és úgy viselkedik mintha a te bűnöd lenne a gázáremelés vagy bármi... ááá. Ehhez különös fokú zen buddhizmus kell. "Energiavámpír" vagy idegesítő személy nevezzük "idegvámp"-nak röviden :) úgy létezik, hogy téged nyomaszt az amit ő csinál (még akkor is ha az nem egy nyomasztó dolog amúgy).

pl apróságokért lehord, vagy megálás nélkül nyafog, savanyú képpel néz rád, feszülten viselkedik a jelenlétedben ami folyamatosan arra kényszeríti a szervezetedet tudat alatt, hogy "legyen résen" mert bármikor konfliktus várható - ami persze nem történik meg soha mert épeszű emberek vagyunk és nem ugrunk a másik torkának. Ő meg feszült és azon vezeti le, hogy te felfogod ezeket mint egy bokszzsák - mármint ott vagy és veled már több mindent meg mer magának engedni, vagy csak szimplán többet veszel már rajta észre (15 év után ez nem csoda) mint kezdetben.

Megoldás: kissé radikális de menjetek le egy boxterembe és verjétek ki a szart is a másikból. Hiszen ez szívja az energiát. Ott a feszültség ott a forrása le kell nyomni. Kb olyan lesz mintha újjászülettetek volna utána. Ez persze még fiatalon szupi és ha jó körökben forgolódsz a foltok se keltenek különösebb izgalmakat, de azért belátom hogy gyerekes és nem a leghatékonyabb mindenkinek.

Valahogy le kell hogy vezessétek a felgyűlő indulatokat amiket hmmm kb akármi kivált belőletek egész nap. Járjatok el valahová ami kimerít és ha lehet kezdetben tegyétek ezt külön-külön. Így feltöltődtök mind a ketten energiával és a a feszültségetek is csökken :) én a bunyót szeretem, de én dilis vagyok.

2013. márc. 28. 16:49
 17/22 anonim ***** válasza:
Itt nem energiavampirrol van szó. Az igazi ellen úgy tehetsz valamit, ha kihuzod az olajradiatort a konnektorbol.
2013. ápr. 1. 03:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Energiavámpír a szó szoros értelmében nem létezik. Azt a személyt hívjuk így, akinek a társaságában annak negivizmusa miatt lefáradunk. Az más dolog, hogy az illető a mi pozitivizmusunk következtében jobb kedvre derül, ergo feltöltődik. Valódi vápírságról azonban mégsem beszélhetünk, hiszen nem leszív minket, hanem egyfajta kölcsönhats lép fel. Ez viszont nem 15 év múlva derül ki, hanem rögtön az első napon.
2013. ápr. 4. 12:19
 19/22 anonim ***** válasza:

Nos nem mostani a kérdés.A helyzet az hogy vannak olyan emberek akik fárasztják a környezetüket és itt most nem azokra gondolok akik hülyék és úgy,hanem egy csendes sarokban lévő szótlanul is vedelheti az élet energiádat.Ha a párod ilyen akkor onnan tudod észrevenni hogy,mondjuk 1 hétre egymás nélkül elmentek valahova,vagy külön szobába költöztök egy kis időre és ott tartózkodtok szinte egész nap.

Így ki tudjátok tapogatni a különbséget.

Tapasztalatból mondom hogy vannak olyan emberek akik még a levegőt is igyekeznek elszívni mások elől.Nekem van egy rokonom aki ha nálunk van egy szobában lakik velem dög fáradt vagyok ha itt van napok kellenek mire helyre jövök,pedig olyan az ember mintha itt sem lenne mikor itt van.De borzasztó az energiája,és nagyon gonosz az ember.Csendes pusztító.Hát vannak ilyenek.

2013. máj. 14. 17:11
 20/22 anonim ***** válasza:

Tanuld meg magad lezárni felé... ne érezz iránta részvétet, szánalmat stb.,mert ezekkel nyílsz meg felé.

Ha valóban így van, ahogyan leírod, szakítsd meg vele a kapcsolatot (ami persze nem egyszerű).

Ebben az élettérben az alacsony energiaszintű emberek/lények válnak parazitákká, energiavámpírokká.

2013. szept. 20. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!