Az is energiavámpír, aki mindenre kérdést tesz fel?
Én csak egy fajtáját ismerem az energiavámpírnak, a troll-t, mert én is az vagyok.
De amúgy inkább ez a valószínű háttér a te esetedben:
Egy katolikus pap és egy rabbi találkoznak. A pap megkérdezi a rabbitól:
- Mondd csak, rabbi, miért van az, hogy a zsidó ember kérdésre mindig kérdéssel válaszol?
A rabbi erre azt feleli:
- Hát már miért ne kérdezhetne az a szegény zsidó?
Nem feltétlenül az. Az én gyermekem (3 éves) minden egyes kérdésemre "miért?" -tel felel. Mégsem energiavámpír. :)
Az az energiavámpír, akitől te elfáradsz. De ha hagyod magad "zsarolni", akkor meg is érdemled :)
Ha zavar, ne válaszolj neki, lépj át rajta.
Attól függ, mit kérdez. Van az energiavámpír, és van a troll. Az energiavámpír jellemző módon nem tudja a válaszokat, ezért kérdez ilyeneket hogy "Tegnap elmentünk a pasimmal a TESZKÓba vásárolni,terhes lehetek?" vagy "csak 25 centi a péniszem, ez baj?"
A troll ezzel szemben olyan kérdést tesz fel, amire maga is nagyon jól tudja a választ, de szeretne jó kis vitát generálni, illetve egy meglévő topicot szemetel tele ostobaságokkal, önigazolásokat ír rá,aztán várja, hogy szóljon az internetháború. GreenTea egy igen jellemző vállfaja a GYK-s trolloknak.
Akkor is válaszolnak (némelyek) kérdéssel, ha megpróbálnak arra terelni, hogy te magad gondolkodj el a válaszon, azaz te magad jöjj rá a válaszra.
Esetleg nem akarja direktben osztani az észt.
Vannak fárasztó emberek. De ők sem energiavámpírok. Egyszerűen csak idegesítő, fárasztó emberek. Nem értem ezeket az embereket akiknek Ezo-val kezdődik az asztrális/szakrális nevük és indigó/kristálygyermek-ként látták meg a napvilágot.
Miért nem lehet elfogadni a világot olyannak amilyen? Nem elég izgalmas? Menjetek el valami extrém sportot művelni.
Ismerek olyat aki megissza a disznóvért akkor ő meg sima vámpír?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!