Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az is energiavámpír, aki...

Az is energiavámpír, aki mindenre kérdést tesz fel?

Figyelt kérdés
Van egy srác, a legegyszerűbb dolgokra is rákérdez, nekem meg el kell neki jóformán, magyaráznom azt is, hogy mi az a fogkefe...valahogy mindig akkor időzíti a távozását is mikor már marha fáradtnak érzem magam, ő meg tök mosolygósan, pörögve elmegy.
2012. jan. 23. 14:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Én csak egy fajtáját ismerem az energiavámpírnak, a troll-t, mert én is az vagyok.

De amúgy inkább ez a valószínű háttér a te esetedben:

Egy katolikus pap és egy rabbi találkoznak. A pap megkérdezi a rabbitól:

- Mondd csak, rabbi, miért van az, hogy a zsidó ember kérdésre mindig kérdéssel válaszol?

A rabbi erre azt feleli:

- Hát már miért ne kérdezhetne az a szegény zsidó?

2012. jan. 23. 15:04
 2/18 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül az. Az én gyermekem (3 éves) minden egyes kérdésemre "miért?" -tel felel. Mégsem energiavámpír. :)

Az az energiavámpír, akitől te elfáradsz. De ha hagyod magad "zsarolni", akkor meg is érdemled :)

Ha zavar, ne válaszolj neki, lépj át rajta.

2012. jan. 23. 15:06
 3/18 anonim ***** válasza:
81%
Nem tudom, ez-e a helyzet, de vannak emberek, akik nem tudnak értelmesen társalogni, semmihez nem tudnak hozzászólni, és így próbálnak felülkerekedni a kissebrendűségi érzésükön, hogy lefárasztják a másikat. Sajnos nekem is van egy ilyen ismerősöm.
2012. jan. 23. 15:31
 4/18 anonim ***** válasza:
51%
Fogjátok már fel, energiavámpírok nincsenek! Ez csak egy hülye szleng az idegesítő emberekre... Attól, hogy valaki fárasztóan viselkedik még nem kell arra gondolni, hogy természetfeletti módon szívja az energiádat.
2012. jan. 23. 16:19
 5/18 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem meg csak szimplán nem passzol össze a gondolkodásmódotok. Ne haragudj kérdező, de én meg az olyan embereket nem bírom, akik így gondolkodnak... Rögtön azt gondolod, hogy a csávóval van baj, pedig akár benned is lehet a hiba, sőt akár magában az emberi kapcsolatban is, mert nem illetek össze személyiségileg. Miért nem lehet kicsit nyitottabban gondolkodni??
2012. jan. 23. 16:21
 6/18 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit kérdez. Van az energiavámpír, és van a troll. Az energiavámpír jellemző módon nem tudja a válaszokat, ezért kérdez ilyeneket hogy "Tegnap elmentünk a pasimmal a TESZKÓba vásárolni,terhes lehetek?" vagy "csak 25 centi a péniszem, ez baj?"

A troll ezzel szemben olyan kérdést tesz fel, amire maga is nagyon jól tudja a választ, de szeretne jó kis vitát generálni, illetve egy meglévő topicot szemetel tele ostobaságokkal, önigazolásokat ír rá,aztán várja, hogy szóljon az internetháború. GreenTea egy igen jellemző vállfaja a GYK-s trolloknak.

2012. jan. 23. 16:34
 7/18 Tom Benko ***** válasza:
Nem, csak szimplán fárasztó.
2012. jan. 23. 17:33
 8/18 anonim ***** válasza:

Akkor is válaszolnak (némelyek) kérdéssel, ha megpróbálnak arra terelni, hogy te magad gondolkodj el a válaszon, azaz te magad jöjj rá a válaszra.

Esetleg nem akarja direktben osztani az észt.

2012. jan. 23. 18:34
 9/18 Mirk ***** válasza:
72%

Vannak fárasztó emberek. De ők sem energiavámpírok. Egyszerűen csak idegesítő, fárasztó emberek. Nem értem ezeket az embereket akiknek Ezo-val kezdődik az asztrális/szakrális nevük és indigó/kristálygyermek-ként látták meg a napvilágot.

Miért nem lehet elfogadni a világot olyannak amilyen? Nem elég izgalmas? Menjetek el valami extrém sportot művelni.

Ismerek olyat aki megissza a disznóvért akkor ő meg sima vámpír?

2012. jan. 23. 19:14
 10/18 anonim ***** válasza:
inkább egy kíváncsi értelmifogyatékosnak tűnik
2012. jan. 24. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!