Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Energiavámpír energia szívása?

Energiavámpír energia szívása?

Figyelt kérdés
Ha egy energiavámpír esetleg szerepel a TV-ben a több néző miatt és az elektromosságnak köszönhetően több energiáttud kiszívni az emberekből mint személyes találkozással?
2011. máj. 3. 17:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Jaja, és a számítógépeken vírusok terjednek, el ne kapd, vigyázz!

Off:

Mi is a Lipótmező jogutódja..?

2011. máj. 3. 17:52
 2/14 anonim ***** válasza:

Te, ez most komoly???

A kérdező is az, és ezen a kérdésen keresztül szívja ki az életenergiámat!

Anyámborogass!

2011. máj. 3. 17:55
 3/14 anonim ***** válasza:
Én is akartam mondani, hogy vigyázz a számítógép vírusokkal, emberre is terjednek. Beteg leszel tőle, és nem csak hapcizni fogsz. Kapcsold ki most a gépedet, mielőtt megfertőződsz.
2011. máj. 3. 17:56
 4/14 A kérdező kommentje:

ÉS ezt teljes NEM komolysággal írtam.

Gondoltam kitalálok valamit ahogy a többi ezós szokott és mit reagálnak.

Na KB énis valami ilyet reagáltam volna :D

Ezt előbb találtam ki :P

2011. máj. 3. 18:06
 5/14 anonim ***** válasza:
hasznos tevékenység, ahha, grat!
2011. máj. 3. 18:08
 6/14 A kérdező kommentje:

Ők is úgy szokták kitalálni a történeteket és hitelesen beállítják. A többieket ilyesztegetik.

Majd még kitalálok valamit :P

2011. máj. 3. 18:24
 7/14 anonim ***** válasza:
Szórakozásból feltenni kérdéseket nem mulatságos tevékenység. (Egyesek részéről) Az "energiavámpíroknak" ahogy szokták őket hívni az olyan embereknek mentális problémáik vannak.
2011. máj. 3. 18:39
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez az energiavámpírkodás, amit Te csinálsz kedves Kérdező!

Felbosszantani és cukkolni akarsz másokat a kérdéseiddel. Teljesen öncélúan, a magad szórakoztatására.

Na, ilyenek az energiavámpírok!

2011. máj. 4. 08:24
 9/14 anonim válasza:

Akár mennyire viccesnek ítélitek meg vagy sem,energia vámpírok léteznek!

ez nem vicc,olvasgassatok utána.Én ha figyeled a jeleket sokszor van az is,hogy felszállsz egy tömött buszra és mikor leszállsz szinte kimerültség érzetét éled meg..ez nem vicc..minden energiára épül,az egész létünk.És mivel tudati energiával is rendelkezünk + fizikai energiával,így eléggé befolyásolja kettő egymást!

A tudat egy iszonyatosan nagy fegyver...gondolj csak bele az intuicióba!Ha fejleszted félelmetes dolgokat érezhetsz ,láthatsz meg vele,de persze ezt is csak azok értik aki foglalkoznak efféle ezoterikus dolgokkal!Vannak olyan materialista emberek akik elvből elítélik ezeket a dolgokat.sokszor nem is érdemes magyarázni nekik,mert ők is leszívják a másikat...hmm csak keresgélj a google.n..

[link]

[link]

[link]

[link]

na ez egy pár példa,természetesen nem kell mindent szó szerint értelmezni,mert ezek a cikkek is olyanok ,hogy a fele felesleges duma,mint ahoroszkópoknál,...hogy van egy séma ami mindenkire ráillik,de az igazi horoszkópot mindenkinek magának kellene elkészíteni-elkészíttetni..szval nézelődj és nem röhögjétek ki egymást vagy magatokat egy egy ilyen felmerülő kérdés mellett,mert nem biztos,hogy amiről nem tudsz semmit és viccesnek tűnik,még nem létezik és vicces is,mert nem vicces!

2011. máj. 4. 20:42
 10/14 Greene ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy vannak olyan személyek, akik egyszerűen elszívják az energiát másoktól. Konkrétan a főnököm az. Bejön az irodába reggel. Aztán egyre hidegebb lesz (komolyan), utána meg mindenkinek elmegy a kedve az élettől. Ez most elég viccesen hangzik, de tényleg így van. És nem szól senkihez egy rossz szót sem, nem vagyunk rosszul fizetve sem (bár a pénz sosem elég).
2011. máj. 9. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!