Energiavámpír energia szívása?
Jaja, és a számítógépeken vírusok terjednek, el ne kapd, vigyázz!
Off:
Mi is a Lipótmező jogutódja..?
Te, ez most komoly???
A kérdező is az, és ezen a kérdésen keresztül szívja ki az életenergiámat!
Anyámborogass!
ÉS ezt teljes NEM komolysággal írtam.
Gondoltam kitalálok valamit ahogy a többi ezós szokott és mit reagálnak.
Na KB énis valami ilyet reagáltam volna :D
Ezt előbb találtam ki :P
Ők is úgy szokták kitalálni a történeteket és hitelesen beállítják. A többieket ilyesztegetik.
Majd még kitalálok valamit :P
Ez az energiavámpírkodás, amit Te csinálsz kedves Kérdező!
Felbosszantani és cukkolni akarsz másokat a kérdéseiddel. Teljesen öncélúan, a magad szórakoztatására.
Na, ilyenek az energiavámpírok!
Akár mennyire viccesnek ítélitek meg vagy sem,energia vámpírok léteznek!
ez nem vicc,olvasgassatok utána.Én ha figyeled a jeleket sokszor van az is,hogy felszállsz egy tömött buszra és mikor leszállsz szinte kimerültség érzetét éled meg..ez nem vicc..minden energiára épül,az egész létünk.És mivel tudati energiával is rendelkezünk + fizikai energiával,így eléggé befolyásolja kettő egymást!
A tudat egy iszonyatosan nagy fegyver...gondolj csak bele az intuicióba!Ha fejleszted félelmetes dolgokat érezhetsz ,láthatsz meg vele,de persze ezt is csak azok értik aki foglalkoznak efféle ezoterikus dolgokkal!Vannak olyan materialista emberek akik elvből elítélik ezeket a dolgokat.sokszor nem is érdemes magyarázni nekik,mert ők is leszívják a másikat...hmm csak keresgélj a google.n..
na ez egy pár példa,természetesen nem kell mindent szó szerint értelmezni,mert ezek a cikkek is olyanok ,hogy a fele felesleges duma,mint ahoroszkópoknál,...hogy van egy séma ami mindenkire ráillik,de az igazi horoszkópot mindenkinek magának kellene elkészíteni-elkészíttetni..szval nézelődj és nem röhögjétek ki egymást vagy magatokat egy egy ilyen felmerülő kérdés mellett,mert nem biztos,hogy amiről nem tudsz semmit és viccesnek tűnik,még nem létezik és vicces is,mert nem vicces!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!