Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az is energiavámpír, aki...

Az is energiavámpír, aki mindenre kérdést tesz fel?

Figyelt kérdés
Van egy srác, a legegyszerűbb dolgokra is rákérdez, nekem meg el kell neki jóformán, magyaráznom azt is, hogy mi az a fogkefe...valahogy mindig akkor időzíti a távozását is mikor már marha fáradtnak érzem magam, ő meg tök mosolygósan, pörögve elmegy.
2012. jan. 23. 14:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Lehet energiavámpír. Nekem is vannak ilyen ismerőseim. Többségében megkérdez egy dologról, de nem érdekli a véleményem. Mindenen felháborodik, dohog, minden "szar", minden rossz és sötét. Nem képes pozitívan látni a dolgokat.

Nem képes elengedni magát, folyton görcsöl valamin, s emiatt bennem is görcs lesz.

Elképzel valamit, s csak a helyes válasz. Nem érdekli, hogy a világban hogy állnak a dolgok, csak azt hajtja, amit ő gondol, még ha az hülyeség is.

Sokszor irányító jellegű emberek (bár ők ezt tagadják). Meg akarják mondani, hogy mi a jó, mit csináljak, hová menjek, mit vegyek fel, mit vegyek. Ezt vagy hagyja az ember ( ekkor eléri a vámpír azt, amire szüksége van, a te energiádat, boldogságodat, jókedvedet) vagy tesz ellene. Vagy nem mész vele sehová, vagy ha igen, akkor légy erős, ne hagyd magad befolyásolni.

A minap egy boltba kísértem el az egyik ilyen ismerősömet. Mindennek megkérdezi az árát. Eleinte még mondogattam, de aztán megelégeltem. Nem vagyok vonalkód leolvasó! S csak annyit mondtam, hogy : ki van írva. Nyilván ezzel elég "tapló magatartást" vettem fel, de még így sem veszik észre magukat.

Lehetne őket dementoroknak is nevezni.

2012. jan. 28. 18:07
 12/18 A kérdező kommentje:

2. válaszoló: szerintem te is tudod hogy a haverom nem egy 3 éves embergyerek, nem értem milyen jogon osztod az észt, belenéznék én a te életedbe.

4. válaszoló: nem természetfeletti ez

5. válaszoló: honnan veszed ezt, hogy rögtön azt gondolom a másikkal van baj? azért kösz hogy te is okos voltál

9. válaszoló: nem értem a válaszod, biztos nagyon okos ember lehetsz én meg szefós

a többi embernek akik normális válaszokat adtak, azoknak köszönöm, mondjuk hasznát nem vettem. azoknak akik meg annyira okosak voltak, hogy le kellett írniuk a világmegváltó gondolataikat minden jót kívánok, biztos nagyon sikeres emberek lehetnek. jó hogy ebben az országban mindenki nagyon tudja a tutit mikor a másikról van szó, épp csak a saját életük van a béka s*gg* alatt. szerencsére már nem sokáig élek itt...puszi

2012. jan. 29. 11:29
 13/18 anonim válasza:
Az csak az energijavámpír igazán! Menekülj előle mert rácuppan a csídre
2012. febr. 1. 12:11
 14/18 Hagenti ***** válasza:
Egy parasztlengő megoldja a gondot.
2012. febr. 1. 15:14
 15/18 A kérdező kommentje:
Hagenti, tied a hét leghasznosabb válasza díj :D
2012. febr. 2. 08:59
 16/18 Hagenti ***** válasza:
Ugye?!
2012. febr. 2. 18:47
 17/18 anonim ***** válasza:
ezek szimplán gyökerek, mint pl Gombos Balázs (DRKG 10.c)
2012. febr. 5. 20:39
 18/18 A kérdező kommentje:
17. válaszoló: lehet hogy igazad van. mondjuk nem tom a gyerek kicsoda....
2012. febr. 6. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!