Nem panaszkodik, mégis rosszul vagyok tőle. Energiavámpír lehet?
Nem panaszkodik, nem szíd senkit, nem sajnáltatja magát. Csak éppen a semmiről beszél nekem, totál érdektelen dolgokról, 30x elmondja különbözőféleképp megfogalmazva, csűri-csavarja, hangosan, nyomulósan, csak hogy betöltse a hangja a helyiséget, ha kimegyek, jön utána, követ és mondja, mondja. Szerintem ezt hívják passzív agressziónak.
Ilyenkor rendre azt érzem, mintha el akarnék ájulni, leesik a vérnyomásom (vagy vércukrom?) sípol a fülem, muszáj leülnöm, mert összeesnék. Utána is egy rövid ideig gyengének érzem magam.
Ez őmiatta van, vagy saját magam tehetek róla, így saját magam tudok is ezen változtatni a hozzáállásom megváltoztatásával? Ha igen, hogyan? Nem akarom, hogy ekkora "hatalma" legyen felettem.
Ő nem egy energiavámpír aszinkron asztrálenergiákkal, hanem szimplán egy idegesítő ember.
Nem tehetsz semmit, max nem keresed társaságát, vagy egy ezüstkarót átdöfsz a szívén. Vámpírok ellen az jó.
Nincs hatalma feletted, de adod meg a lehetoseget, hogy rad ragadjon, tehat nem vallalod onmagad.
A lehetoseged megvan arra, hogy vedekezz, es kozold vele hatarozottan, hogy teged ez nem erdekel, es lazitani akarsz, csendben maradni pl.
Te gyengited igy onmagad, mivel legbelul feszulsz, ez a visszafojtott idegessegnek a jele, hogy mar szinte szedulsz.
TEhat vedd meg magad, talald meg a modjat ennek.
Ha annyira idegesitő akkor több dolgot tehetsz:
- ha a párod: b@zd ki!
- ha a házastársad: válj el!
- ha az anyád: költözz el!
- ha a barátod: ugasd le!
Nem ő az energiavámpir hanem te vagy töketlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!