Mondanátok hajnövesztős mágiákat, varázsigéket?
Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 18:39
1/18 x) válasza:
Ritkán írok ilyet, főleg ilyen kérdésekhez, de ez engem is érdekelne :D
2/18 anonim válasza:
gyerekes, amik mostanában kiírva vannak kérdések.
megártott a nickelodeon, v carton network??nem szabadna annyit nézni...
4/18 anonim válasza:
Abrakadabra vasalóú, legyen a hajam hosszú!! Pricc pracc. Ezt mondd el magadban 1 milliószor és máris megnőtt a hajad. Hajrá!
5/18 A kérdező kommentje:
én komolyan kérdeztem, biztos van valami mágia, vagy ilyesmi.. ha már vannak szerelem kötős mágiák, tuti hogy van hajnövesztős is :)
2013. márc. 15. 20:56
6/18 anonim válasza:
Semmilyen mágia nincs! Szerelmi sem!
7/18 anonim válasza:
Nem ilyen sza.r mágiákban kell gondolkozni...van másik módszer...agykontroll, az hozhat jelentős eredményeket, csak gondolom lusta vagy hozzá, mert ott igenis kitartóan és nap mint nap vizualizálni kell az elvárt eredményt.
8/18 A kérdező kommentje:
de köcsög vagy.. még azt mondod lusta vagyok?? úristeen.. na mond akkor hogy kell azt az agykontrollt?
2013. márc. 16. 11:01
9/18 anonim válasza:
Vizualizáció, tehát elképzeled nap mint nap magad a kívánt hajjal, és ennek érdekében a folyamatot is elképzelheted, pl, hogy apró robotok növesztik a hajad, vagy akármit elképzelhetsz pl kis manókat...itt nem is az a lényeg, hanem a képzelőerő és az akarat, ezt nap mint nap többször meg kell tenned és 100% ra biztos kell legyél benne, hogy olyan is lesz a hajd...DE..nem egyik napról a másikra, pár hónap mindenképp szükséges..
Itt egy link nézd meg
10/18 anonim válasza:
Tudjátok, hányan keresték hülyére magukat különböző hajnövesztő-és egyéb kotyvalékok árusításával? Kihasználva az emberi hiúságot meg a hiszékenységet? Javaslom, olvasd el Arany János A bajusz c. versét... Az ember néha sírva fakad, amikor a XXI. század elején varázsigékről meg egyéb marhaságokról olvas! Ha a hajhagymák elhaltak, akkor kenheted azt avas kutyaszarral, mormolhatsz varázsigéket, nem nő ott semmi. Viszont manapság igen élethű parókákat lehet venne! Sőt vannak, akik divatból hordják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!