Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajnövesztős napló? (Többi lent)

Hajnövesztős napló? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék írni egy naplót a hajam növesztéséről, de nem hoxa.hu-n, meg egyáltalán nem is interneten.

Szerintetek ez egy füzetbe megoldható lenne? És rendesen mindent leírnék, képekkel, stb.

Meg még ötleteket is szeretnék, hogy miket érdemes leírni, miket érdemes használni, és hogy Ti hogyan készítenétek el ezt a füzetkét?

Köszönöm, szép napot mindegyikőtöknek!

2012. dec. 31. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Pl:. Mit hogyan csinálsz, ötleteket, hogy hogy növeszted stb
2012. dec. 31. 14:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy butus kérdés, de ez mire jó?
2012. dec. 31. 14:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a hosszát szoktam írni, amíg növesztettem. Minden hónap elején megmértem, felírtam, amikor vágtam belőle, akkor azt is. Ha részleteset akarsz, akkor mindig írhatsz pl. arról, ha új terméket próbálsz ki, mi a véleményed róla, ilyesmi.
2012. dec. 31. 14:33
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat, még írhattok! :)

Szerintem hasznos, mert így nyomon követhetem a hajam növekedését, egészségi állapotát.

2012. dec. 31. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!