Ha egyik este úgy feküdnél le hogy kérhetsz 1 dolgot,
bármit az teljesül, mi lenne az?
Figyelt kérdés
Ha egyik este úgy feküdnél le hogy kérhetsz 1 dolgot, bármit az teljesül, de jól gondold meg mert nem tudod vissza csinálni.Ha felébredtél akkor már az az állapot lesz amit kértél, és az előzményére sem fogsz emlékezni.
Egyszer elgondolkodtam ezen és nem mertem kérni semmit sem, hiszen bármit is akartam volna a jelen életem abban a pillanatban megszűnt volna létezni!!
Szerintem ez az igazi oka h sokan akarják gondolatban h pl gazdagok legyenek, de olyan erkölcsi és vagy vallási gátak vannak bennük a sok pénz és hatalom irányába h a sors nem hozza el számukra e dolgot.
Én azt kívánnám,hogy Orbán és társai tűnjenek el a Földről!
2013. febr. 21. 20:42
22/38 anonim válasza:
egy olyan testet, amire mindig is vágytam.. én hiszem, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, akkor sikeresek leszünk.
nyaktól lefelé szeretnék olyan testet, mint mondjuk Alyssa Milano-é, vagy Rihanna-é
2013. febr. 21. 20:44
23/38 anonim válasza:
Én nem lennék önző és nem azt kívánnám hogy boldog vagy gazdag legyek-pedig most rám férne egy kis boldogság, hanem az öcsémet kérném (sajnos ez utóbbi nem teljesülhet sosem :( )
2013. febr. 21. 21:01
24/38 anonim válasza:
13as -az én nagyobbik lányom is idősebb testvért szeretne hogy ne ő legyen a családban a legidősebb...
2013. febr. 21. 21:03
25/38 anonim válasza:
24-es, a 13-as vagyok. Én egyke vagyok. :)
2013. febr. 21. 21:23
26/38 anonim válasza:
tele legyek pénzel örökre
2013. febr. 21. 21:45
27/38 anonim válasza:
Azt kívánnám, hogy egy - a Venus Project-hez hasonló - idális világot teremthessek meg. Ezzel mindenkit - beleértve magamat is - boldoggá tennék örökké. Sajnos ez egyelőre elérhetetlen, mert amíg van olyan ember, aki nem fogja fel, hogy neki is ez a legjobb, addig nem lehet megcsinálni. Így életemben is arra fogok törekedni, hogy hasonló világot alkossak kicsiben, egy szigeten. Nem lesz tökéletes, és nem fog örökké tartani, de legalább lesz.
2013. febr. 21. 21:46
28/38 Göndör Bea válasza:
Én azt kérném hogy ne legyen bűnözés és a szegény embereknek (afrikában is) legyen annyi pénzük amiből el tudják magukat tartani és legyenek boldogok és egészségesek! És a beteg gyerekek gyógyuljanak meg!
2013. febr. 21. 22:03
29/38 anonim válasza:
egyértelmű!!barcsak a férjem lehetne rdj(robert downey jr) és persze érteném mi mondana ,szeretne stb.<3<3<3
2013. febr. 21. 22:33
30/38 A kérdező kommentje:
aki most válaszolt csak azon gondolkodjon el egy picit h most ha este lefekszik és ezen elgondolkodik akkor is akarni fogja még?
ha reggel úgy kellne fel mindenki aki ide írt h abban az élethelyzetben találja magát, nem fogná el a félelem az itt írókat?h vmi megváltozott az életben és visszacsinálni már nem lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!