Ha egyik este úgy feküdnél le hogy kérhetsz 1 dolgot, bármit az teljesül, mi lenne az?
Ha egyik este úgy feküdnél le hogy kérhetsz 1 dolgot, bármit az teljesül, de jól gondold meg mert nem tudod vissza csinálni.Ha felébredtél akkor már az az állapot lesz amit kértél, és az előzményére sem fogsz emlékezni.
Egyszer elgondolkodtam ezen és nem mertem kérni semmit sem, hiszen bármit is akartam volna a jelen életem abban a pillanatban megszűnt volna létezni!!
Szerintem ez az igazi oka h sokan akarják gondolatban h pl gazdagok legyenek, de olyan erkölcsi és vagy vallási gátak vannak bennük a sok pénz és hatalom irányába h a sors nem hozza el számukra e dolgot.
ez egy jó kérdés,amit igazán szeretnék az az hogy apum újra éljen,de akkor rengeteg embert nem ismernék akik örömet adtak nekem,akiket szerettem,és valószínűleg nem is lenne együtt anyummal,szóval akkor sem lenne jó a helyzet:/
úgyhogy inkább azt szeretném ha olyan lenne az életem mint tavaly február/március környékén
Hm...talán, hogy ébredjek fel olyannak, amilyennek megálmodom magam.
Ha meg valami nem annyira önzőt...akkor talán azt, hogy legyen igazság vagy mindenki váljon becsületessé. Talán így a legjobb. :D
Persze ami az embernek először eszébe jut az a pénz, boldogság, jó élet. Tulajdonképpen szerintem is a legegyszerűbb dolog ilyet kérni, vagy mint a viccben, hogy mindig annyi legyen a zsebemben, amennyit fizetni kell.
De pl. hasznosabb dolog lehet képességet kérni, aminek nem is muszáj heroes-os, 4400-as képességnek lenni, csak mondjuk legyen annyi tudásom, mint az xy PhD Habil agysebész professzornak (és legyen meg a papírom is :D ), vagy képes legyek feltalálni az örök energiát. Ezekkel még elismerést is szerzek, bár ha nem simán boldogságot-egészséget kérek, akkor lehet feltalálom az örök energiát, csak 1 nap múlva felrobbantom magam a laborban, vagy rákos lesz a gyerekem.
Szóval ha be akarom biztosítani magam, akkor örök boldogság mindenkinek-féle kérés lenne a célszerű, abban minden benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!