Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért hiszem minden este azt,...

Miért hiszem minden este azt, hogy valaki figyel engem? Miért van ez?

Figyelt kérdés

Nos, nem hiszek és nem is hittem soha a természetfeletti lényekben, de kétlem is hogy ezt az érdekes "jelenséget" ez okozná. Az a helyzet hogy teljesen normálisan lefekszem, nyugodtan, és este csak idő elteltével tudok elaludni. (Átgondolom a dolgokat, stb majd elalszom)

Ez nem is jelent nagy gondot, csak alvás előtt mindig azt hiszem hogy valaki néz engem. Sokszor felébredek éjszaka 2 körül és annyira beparázom. Magamra húzom a takarót, alig merek valamit csinálni. Mindig azt hiszem hogy felbukkan egy fej az ablakban. Egyfolytában az ablakot nézem és odaképzelek egy embert amint épp figyel.

Figyel, és csak figyel. Mikor néha feloltom a lámpát, semmi probléma. Egyszer felkapcsoltam az összes villanyt az egész szobába, és megnyugodtam hogy Hú, nincs semmi gond, csak én parázok. Tegnap is megcsináltam ezt. Felkapcsoltam mindent, körülnéztem, kinéztem az ablakon, semmi különös. Megnyugodtam és visszafeküdtem. Aztán megint elfogott ez az érzés. Tudom, hogy valaki néz. Figyeli az álmom, minden mozdulatom. Először hülyének néztem magam, de most már napok óta ez jelentkezik nálam.

Horrofilmeket nem szeretem, nem nézek ha esetleg számítana valamit, de... Mit jelent ez? Súlyos? Kezdek nagyon félni :S

Kérek mindenkit normális válaszokat! :(

16/F

2013. febr. 18. 20:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%
velem ugyan de ugyan ez van pontosan ahogy leírtad. Én is nagyon parázok az ablaktól. csak én 12 vagyok.
2013. febr. 18. 20:55
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
Ha nem bánt nincs miért aggódnod kérdező, majd leszáll rólad, ha meg nem kitudja :). A félelmet meg majd kinövitek.
2013. febr. 18. 21:01
 3/19 A kérdező kommentje:

Második: De kezd bántani, egyszerűen félek kinézni az ablakon. Kinézek és mindig megijedek hogy ÚRISTEN mindjárt felbukkan egy pofa.

Nem bírom... Ráadásul olyan hülye képzeleteim is vannak, de inkább nem részletezem...

2013. febr. 18. 21:04
 4/19 anonim ***** válasza:
17%
Ez nem képzelgés! Érezted már azt, amikor bebújsz a takaró alá, mintha végigfutna a hátadon a hideg? Olyan érzésed volt e, mintha minden arra várt volna hogy behunyd a szemed? Nah olyankor kelnek életre az árnyak közt meglapuló szellemek és rémségek. Néha ahogy az arcodhozhajolnak álmodban még a leheletüket is érezheted. Ilyenkor vannak rémálmaid, nehezen kapsz levegőt és zihálva riadsz álmodból. Ha ilyenkor figyelmes vagy, még láthatod ahogy meglebben a függöny, s ahogy elsuhannak mintha hűs szellő csapná meg az izzadt testedet. Ezek bizony valós dolgok! Nem álom, nem képzelgés.... Bárcsak az volna, de nem!
2013. febr. 18. 21:26
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Ennél egyszerűbb az oka:

Azért félsz,mert mindig odaképzelted az a valamit,ami figyel téged.Ne képzeld oda.És tudod,hogy miért?Azért,mert nincs ott.Ennyi az egész.

Nem tudom,hogy először mi volt a félelmed oka,de azután már csak:"Egyfolytában az ablakot nézem és odaképzelek egy embert amint épp figyel. " ez váltotta ki az egészet.Felhergelted magad ezzel.

Szóval mostantól nem képzelsz semmit sehova,és rendben lesz minden.Vagy ha nagyon muszáj,olyasmit képzelj oda,ami jó.

2013. febr. 18. 21:41
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Rakj az ablakra sötétítőt! Régebben én is ilyen kis fosos voltam, mindig kerestem az ablakban az alakokat, de mióta stétítő van semmi probléma. Sok szerencsét! :) 18/F
2013. febr. 18. 21:41
 7/19 A kérdező kommentje:

21:26 - Elhiszem hogy lepontoztak, szellemek NINCSENEK! Elég nevetséges amit írtál, és az is érdekes hogy hiszel a szellemekben. Belülről érzem hogy ez képzelgés, (NEM SZELLEM, ÉS RÉMSÉG) csak olyan érdekes néha. Persze ezt napközben mondom hogy jaj de hülye vagyok odaképzelek minden lószart. De éjszaka mindig parázok, nem értem :p

21:41 - Nem rossz a sötétítő de tudod mi a gond ilyenkor?

Nem bírom ki hogy mögé ne nézzek. Van sötétítőm, egyébként is elég béna fajta, nem takarja be az egész ablakot. De ez így rosszabb, mert nem bírom ki hogy meg ne nézzem mi lapul a sötétítő mögött.. Persze ez mind hülyeség, megint érzem belülről. Éjszaka más a helyzet :\ Mint az előbb írtam.

Karbonát - Köszönöm, ez jó ötlet, csak sajnos nehéz nem odaképzelni. Mert ha még tisztára az van bennem hogy "Hülyeség", még akkor is azt hiszem hirtelen felbukkan. Olyan érdekes, és néha hülyének érzem magam nappal hogy ilyen hülyeségekre gondolok...

Köszönöm a válaszokat, minden választ hasznosra értékeltem, kivéve a.... 21:26-osat.... : |

Bocs, de ez egyáltalán nem nyugtatott meg, de nem is paráztam kommentedtől. Csupán megint a "Hülyeség, nyugi" szó van bennem.

Na mindegy, ma éjjel meglátjuk.

2013. febr. 18. 21:52
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Másik javaslat: szerezz be valami gyenge fényű lámpát (pl. sólámpa, lávalámpa), és éjszakára kapcsold be. Ha gyenge izzó van benne, nem fogyaszt sokat, nincs nagy fénye, de mégis van valami világosság, és nem a teljes sötétben kell aludnod. Nekem is voltak hasonló problémáim, végül ez oldotta meg.
2013. febr. 18. 22:27
 9/19 anonim válasza:
100%
Úristen mennyi értelmetlenség! Egyszerűen azért érzed ezt, mert elhiszed, hogy tényleg van ott valaki aki figyel. De attól még ez nem igaz. Ha egyszer bezártad az ablakot és az ajtót nem jöhet be semmi csak úgy, hogy ne hallanád. Szellemek nem léteznek, és semmi nem suhán át a falon. Az ablakodra meg rakj sötétítőt, amúgy sem egészséges enélkül aludni. Az ágyadat próbáld olyan helyre helyezni ahonnan könnyen látod az ajtót és az ablakot, ez meg fog nyugtatni. szép álmokat :)
2013. febr. 18. 23:27
 10/19 ájszíjú válasza:
73%
;)
2013. febr. 19. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!