Léteznek-e démonok és ha igen, hogyan tudnék megidézni egyet, valamint mennyire barátságosak?
Figyelt kérdés
Nagy tiszteletben tartom a mágiát és az ehhez tartozó dolgokat, hiszem, hogy az életünkben ennek is szerepe van, de leginkább a démon "kérdés" keltette fel a figyelmemet. Sok helyen olvastam, hogy lehet, találkoztak már vele stb... és arra kérnélek titeket, ha már találkoztatok ilyensféle dolgokkal, milyennek itéltétek, vagy hogyan éltétek meg. (nemtetszésedet ki lehet fejezni, csak arra kérlek, hogy értelmes kereteken belül)2013. febr. 16. 18:43
21/24 anonim válasza:
Ne idézz démont. Én hiszek benne, de ááá, nem igazán próbálnám meg. :/ Inkább (ha nagyon akarsz) idézz szellemet. És ez egy nézet. Nem hülyeség. Én sem mondom azokra, hogy hülye, aki hisz a jósokban meg az ilyen kártyás számmisztikás izékben.
22/24 anonim válasza:
azért özetlen segítség nincs tény hogy segítenek de inkább ha idézel is saját szellemi fejlődéset segítsd vele,mert így az életben elért dolgok később nem kérhetők számon mivel te vitted végbe tudod ajándék lónak ne nézd a fogát+közös lónak túros a háta.
23/24 anonim válasza:
Te nem tudod mit csinálsz ember!Barátságosnak aztán semmiképp nem mondanám,egy életre tönkretesz,vagy gondolkozás nélkül lemészárol...
24/24 anonim válasza:
Ugy szeretem, amikor ilyen kerdesek ala irnak olyan emberek, akiknek fingjuk sincs a dolgokrol.
Honnan a francbol tudjatok, hogy nem letezik? Attol meg, hogy ti sosem lattatok semmit, vagy nem erzekeltek semmit az nem jelenti azt, hogy nem is leteznek.
En tudom, hogy leteznek mar volt veluk kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!