Léteznek-e démonok és ha igen, hogyan tudnék megidézni egyet, valamint mennyire barátságosak?
Alapvetően nem hiszek benne, de mikor ütős horrorfilmet nézek, amiben egy emberi lényt száll meg egy démon (pl. Ördögűző) bennem is ott van a szorongás, amikor pisilni kell, hogy most akkor nagyon iszkiri át a sötét nappalin át a wc-re, és visszafelé jövet ne nézzek hátra! :D
A legutóbb, amikor Anneliese Michel valódi ördögűzését hallgattam (hátborzongató hangfelvételek, érdemes megkeresni a youtube-on), a nappaliban hirtelen megpendült egy mély zongorahúr, pont úgy, ahogy olyankor, amikor a macska ráugrik a klaviatúra-fedőre. Csakhogy biztos voltam benne, hogy kizártam a macskát az előszobába!!! Kellett két-három perc, hogy összerántsam magam, és ki merjek menni. Villámgyorsan felkapcsoltam a vllanyt és keresni kezdtem a macskát - ezúttal nagyon reméltem, hogy tényleg ő volt az. Hát nem. Kint találkoztunk a nappaliban... Visszafelé menet a szobámba, magamban beszéltem, és próbáltam vicceseket mondani a "szellemnek" :D
Nem tudom, mi lehetett ez, de szerintem nem természetfölötti esemény, viszont az ősi félelmeket egy-egy ilyen dolog elő tudja hozni az emberből.
az idéző mágia egyike az emberek elől a legelrejtettebb tudásnak.
Nem hinném hogy pont ezen az oldalon írna neked vmit is ezzel kapcsolatban is h mit hogyan kell csinálni.
rengeteg könyv van a témában,de sok bennük a fals infó pont azért mert akik írták cseppegtettek kis morzsákat a kiváncsiskodók elé de az egész kenyeret nem dobták oda.
Olvass róla pár könyvet sokmindent ellehet érni ezzel is mint mindenfajta mágiűával, DE EGYET NE FELEJTS EL SOHA.
HA ezt az utat választod ki lesz jelölve a fejlődésed iránya és erről már csak nagy lemondásokkal tudsz majd letérni.
ha nem csináltad honnan tudod??csak a gyakorlati tapasztalat a jó ha nem próbáltad honnan tudod?
ugye mert mondani bármit lehet, pl egy tudatlannak azt mondod h a hold szögletes és elhiszi mert azt sem tudja mi az így van ez sajnos mindennel
"Nagy tiszteletben tartom a mágiát és az ehhez tartozó dolgokat"
Nekem nem úgy tűnik. :D
"Hús a húshoz, vér a vérhez. Gyere haza, megidézlek. Hús a húshoz, vér a vérhez. Térj most vissza, várunk Téged."
Ez kell ismételgetni. Gombostűvel ujjat megszúrni, egy csepp vért egy kis fehér papírra, amin a neve van annak, akit meg akarunk idézni. Lehet, hogy elsőre nem hat, ilyenkor érdemes egy nagy pohár vizet inni, segít a koncentrálásban, és folytonossá teszi az erőt.
FIGYELEM!!! A SZELLEMIDÉZÉS CSAK NAGYON INDOKOLT ESETBEN AJÁNLOTT, KÜLÖNBEN, HA NEM SIKERÜL VISSZAKÜLDENI, AKÁR AZ ÉLETÜNKKEL IS FIZETHETÜNK!!!!!!!!S
"Hús a húshoz, vér a vérhez. Gyere haza, megidézlek. Hús a húshoz, vér a vérhez. Térj most vissza, várunk Téged."
Ez kell ismételgetni. Gombostűvel ujjat megszúrni, egy csepp vért egy kis fehér papírra, amin a neve van annak, akit meg akarunk idézni. Lehet, hogy elsőre nem hat, ilyenkor érdemes egy nagy pohár vizet inni, segít a koncentrálásban, és folytonossá teszi az erőt.A démonok nevét megtalálhatod az interneten.
FIGYELEM!!! A SZELLEMIDÉZÉS CSAK NAGYON INDOKOLT ESETBEN AJÁNLOTT, KÜLÖNBEN, HA NEM SIKERÜL VISSZAKÜLDENI, AKÁR AZ ÉLETÜNKKEL IS FIZETHETÜNK!!!!!!!!SZÓVAL NEM AJÁNLOTT!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!