Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Léteznek-e démonok és ha...

Léteznek-e démonok és ha igen, hogyan tudnék megidézni egyet, valamint mennyire barátságosak?

Figyelt kérdés
Nagy tiszteletben tartom a mágiát és az ehhez tartozó dolgokat, hiszem, hogy az életünkben ennek is szerepe van, de leginkább a démon "kérdés" keltette fel a figyelmemet. Sok helyen olvastam, hogy lehet, találkoztak már vele stb... és arra kérnélek titeket, ha már találkoztatok ilyensféle dolgokkal, milyennek itéltétek, vagy hogyan éltétek meg. (nemtetszésedet ki lehet fejezni, csak arra kérlek, hogy értelmes kereteken belül)

2013. febr. 16. 18:43
1 2 3
 11/24 TejfölJóska válasza:
Én kezdetnek azt ajánlanám, hogy kedves kérdező, ne higgy el mindent. Hogy vannak e démonok? Az is rossz úton jár, aki szó szerint, keresztényi értelemben komolyan veszi őket, de az is, aki elintézi annyival, hogy " LOL démonok nincsenek oszt jónapot". Nekem ezzel kapcsolatban saját felfogásom van, ha érdekel, írj privátot, de ha nagyon materiálisan értelmezed a démonok létét, akkor az én magyarázatomban valószínűleg csalódnál.
2013. febr. 17. 17:43
 12/24 anonim ***** válasza:
olvasgass inkább értelmesebb könyveket mint hogy ezen törnéd a kis buksidat, menj el egy templomba és elmélkedj hidd el jót tenne
2013. febr. 17. 18:19
 13/24 anonim ***** válasza:
Gondolj bele: ha léteznének démonok, ráadásul bárki csak úgy meg tudná idézni őket, akkor nem rohangálnának mindenhol démonok? Ezzel szemben egyetlen hiteles videó, fénykép vagy beszámoló sincs démonokról.
2013. febr. 18. 07:55
 14/24 anonim ***** válasza:

a Démonok a barátaink, őrzőink, Ők az eredeti Istenek

sokan közülük az egyiptomi Istenek

nagyon barátságosak az emberekkel, és egyáltalán nem csúnyák,ahogy ábrázolva vannak

de!

csakis Sátán segítségével ajánlatos megidézni Őket, ugyanis, aki nem áll Sátán oldalán, azt kívülállóként, tudatlanként, ellenségként kezelik

és természetesen megvan a módja, az elterjedt boszorkánykör és jehova nevének emlegetése, továbbá a fenyegetőzés,majd az elküldés mérhetetlenül megalázó a Démonok számára

aki így viselkedik velük,az ne csodálkozzon rajta, ha halálra rémisztik

2013. febr. 18. 21:30
 15/24 anonim ***** válasza:
tulajdonképpen miért akarsz megidézni egy Démont?
2013. febr. 18. 21:32
 16/24 TejfölJóska válasza:
Na, kedves kérdező, mondtam, hogy ne higgy el mindent, példának okáért, a 14-es válaszoló rohadt nagy blődséget mondott.
2013. febr. 19. 20:00
 17/24 anonim ***** válasza:
Nagyon barátságosak,abban az esetben ha a rabszolgájukká válsz.
2013. febr. 20. 03:56
 18/24 anonim ***** válasza:

TejfölJóska, látom,nagyon jártas vagy a témában

ha ennyire tapasztalt vagy, tudhatnád,hogy nem írtam hülyeséget

ez mutatja tudatlanségodat

2013. febr. 21. 02:01
 19/24 anonim ***** válasza:
Ragnarok, senkit nem akarnak a rabszolgájukká tenni, ők azt ők a barátaink, segítenek, tanítanak minket
2013. febr. 21. 02:03
 20/24 anonim ***** válasza:
87%
Atomok vannak, meg fotonok, meg a sok hülye, aki hisz a démonokban...
2013. febr. 24. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!