Szkeptikusok, ehhez a csodához mit szoltok?
Érdekes végignézni !!
Egy gyógyíthatatlan beteg, akiről az orvosk is lemondtak elmegy egy magyar FŐTáltoshoz és ő meggyógyítja az asztrálvilág és szentmáriácska segítségével. Ezt mivel tudjátok magyarázni ? Ugye már nem vagy ateista ?
http://www.youtube.com/watch?v=vL_B8lkeRnw
A placebo hatás itt is működhet! Amikor amerikában folytak a kísérletek ugyanakkora számban kerültek ki gyógyultak a szőlőcukrot szopogató betegek közül, mint a valódi gyógyszert kapók közül, sőt még a mellékhatásokat is produkálták.
2. A placebó hatást úgy is "eljátszották" hogy azt mondták az embereknek, hogy megfertőződtek egy baktériummal (közben semmi bajuk nem volt), és a dokik által leírt tüneteket kezdték el produkálni!
Ez nem a táltos műve, hanem az emberi elme műve.
Egyébként ezek a dolgok azért nincsenek hangoztatva mert ingyen vannak, és sem a gyógyszeripar, sem a "táltosok" nem keresnék szarrá magukat, ha ezt minden ember alkalmazná önmagán...
No ...
Most, biztos meg fogsz lepődni ... már nem vagyok ateista...
És eddig sem voltam ateista ...
Örömmel látom, hogy vannak ilyen esetek a világban és kívánom, hogy legyen még több!
De, alapvetően, ahogy az előttem szóló is írta, a placebo hatással is értek el gyógyulást!
Tehát, mi a tanulság? Hogy a megoldás Benned rejlik.
Azt nem kérdőjelezem meg, hogy a Főtáltos kuruzsló-e vagy valóban Táltos-e, mert ki vagyok én ehhez?
De véleményem szerint amíg magadban nem döntöd el, hogy mit is akarsz(adott esetben gyógyulni vagy önsajnálatba zuhanni), addig legyen akármilyen képessége is egy kívülálló embernek, ha megszakad se fog tudni segíteni... Hogy, aztán ha az elhatározás meg van benned és ehhez nyújt segítséget akármilyen módon, effelől semmi kétségem.
Na én is csatlakozom a placebo és társaihoz.
De annyit még hozzá fűznék, hogy mindenki úgy beszél mint, ha önmagát kéne meg győzni és gondolom mindegyikük idősebb a kisgyereknél. Az meg köztudott, hogy a kis gyerekek még hiszékenyebbek, ezért tartom valószínűbbnek a placebót mint a táltosunk gyógyító erejét.
Mama nővére ugyan ez,lemondtak róla az orvosok.
Először mellráknál,aztán vastagbélráknál.Mindkettőt túlélt.Nagyon megviselte,hogy kétszer halálraítélték a dokik,de most teljesen tünetmentes 2 éve.Semmilyen FŐTáltosnál nem járt,csak hitt abban hogy meggyógyul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!