Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szkeptikusok, ehhez mit...

Szkeptikusok, ehhez mit szoltok? Nem is te irányítod az életed?

Figyelt kérdés

mindnyájan azt hisszük, hogy mi irányitjuk életünket, mi döntünk sorsunkról, hogy melyik iskolába járunk. Kit választunk barátnak, házastársnak. Magunk döntjük el, azt is hogy kivel és mikor szakítunk és ha jól alakul életünk magunkat dícsérjük. Ellenkező esetben pedig magunkat szidjuk. Most azonban felvilágosítalak, hogy ez az egész merőben másként van !!

Létezik egy akasha krónikája nevű valami, amiben tárolódik és meg van írva minden ember sorsa, már a kezdetektől a végsőkig. Minden ember élete meg van írva. Ez a sors könyve !

Régi Yógik magasfokú transzcendentális meditációval kapcsolatba léptek ezzel a kozmikus tudattal és lehívták ezt az információt, majd pedig beleírták a pálmalevelekbe.

[link]

Te kíváncsi vagy mi vár rád ? Megveszed a magad levelét ? Szerinted te irányítod az életedet?

2013. jan. 6. 22:47
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem én irányítom és sz@rok megvenni ilyen baromságot!
2013. jan. 6. 23:01
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

Remélem tudsz róla, hogy ezzel most nem te találtad fel a spanyolviaszt.

Régi sztori, tv-ben is volt már nem egyszer és, ha picit utánanéznél, akkor nem arról van szó, hogy más irányítja az életed. Hanem lényegében jóslás és jövőbelátás az egész. (már annak, aki elhiszi)

2013. jan. 6. 23:12
 3/17 A kérdező kommentje:
Akkor olvasd el a neten amit írtak, ez nem jóslás, hanem a jövő, de előre meg van írva.
2013. jan. 6. 23:20
 4/17 anonim ***** válasza:
60%

Haha, szerinted volt valaha a világon annyi pálmalevél, hogy minden eddig élő (és a jövőben létező) embernek le tudják írni a sorsát???

Ha szépen megfizeted én is írok neked bármilyen pálmalevelet.:D

2013. jan. 6. 23:26
 5/17 anonim ***** válasza:
64%

Attól még, hogy leírták nem azt jelenti, hogy egy ősrégi kis muki kitalálta, hogy na a Horváth Pista kőműves lesz és két gyerek apja. Na és márpedig, ha belegebed sem lehet informatikus, mert a hapsi évszázadokkal ezelőtt így döntött. Az életedet te magad irányítod. Ők csak leírták a jövőd és múltad.

Egyébként, ha már itt tartunk nekem egy két részlet gyanús. Pl., hogy horribilis összegeket kérnek el. Másik, hogy nem viheted haza magaddal. Mikor az a te leveled. Neked írták, akkor adják már oda.

Ja és, hogy általános dolgokat leírnak az ok, de pl. amikor a munkára kerül a sor azt honnan tudják? Mikor régen nem volt pl atomfizikus szakma. Szóval érted.. Na mindegy. A pálmaleveleket elhiszem, hogy vannak, de amilyen felhajtás van körülötte az tuti, hogy amit neked, úgymond a kezedbe nyomnak az kamu. (leszámítva, amit 3hónap alatt kinyomoznak rólad) Ettől függetlenül nagyon érdekel csak tartanék tőle, hogy kamu.

2013. jan. 6. 23:38
 6/17 anonim ***** válasza:
66%
Pont ennek a könyvnek kerestem a címét!!! Még régebben hallottam egy buddhista előadáson csak elfelejtettem.... hatalmas köszi!
2013. jan. 7. 00:08
 7/17 anonim ***** válasza:
5%
Mégsem ez az amit kerestem :(
2013. jan. 7. 00:11
 8/17 anonim ***** válasza:
78%

Azután fogom elhinni, hogy egy találomra kiválasztott ember halálának dátumát megkapom az illető tudta nélkül (ez fontos kitétel!) és tényleg aznap meghal. És persze természetes halállal, hiszen ha erőszakosan ér véget az élete, vagy autóbalesetben, akkor vitatható lesz a dolog.

Igazából mivel van esélye annak is, hogy véletlenül eltalálják, így ezt többekkel meg kellene tenni hogy pontos eredményt kapjunk - de nekem egy elég lenne a meggyőzéshez, utána talán fizetnék hogy nekem is olvasgassanak.

2013. jan. 7. 00:14
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem az összes létezőnek az élete van leírva, csak amennyit le tudtak írni, lehívták az Akasha krónikájából.

Egy szkeptikus katona a Discovery channelen egy műsorban elment indiába és kikerestette az övét, majd eldobta magát ilyedtében, amikor felolvasták neki, mert minden benne volt az életáből.

2013. jan. 7. 00:54
 10/17 anonim ***** válasza:
Még egy doménnév felkerült a kamuoldalak általam nyilvántartott listájára. Köszönöm, hogy megmutattad, kérdező!
2013. jan. 7. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!