Szkeptikusok, ehhez a csodához mit szoltok?
Érdekes végignézni !!
Egy gyógyíthatatlan beteg, akiről az orvosk is lemondtak elmegy egy magyar FŐTáltoshoz és ő meggyógyítja az asztrálvilág és szentmáriácska segítségével. Ezt mivel tudjátok magyarázni ? Ugye már nem vagy ateista ?
http://www.youtube.com/watch?v=vL_B8lkeRnw
"Láttad hogy több különböző személynél az orvosk már papíron is lemondtak róla, ez nem elég ? Ott az orvosi zátójelentés ! Utána a táltosgyógyulás Szentmáriácska közbenjárásával."
- Én nem láttam a papírokat. Meg tudod mondani, pontosan hol láthatóak?
"a Frizbi nívós műsorvezetője"
- Ja, most már értem, hogy csak viccelsz. :D Egy pillanatra már elhittem, hogy komoly a kérdésed.
Ja, hogy te ezt a Frizbiből szedted? Hmm... akkor bocsi, hogy csalódást kell okozzak, de az ilyen műsorokban nem a valóságot látod, hanem azt, ami a csatornának nézettséget, ezáltal pénzt hoz.
Hajdú Péternek és a Frizbinek egyébiránt nem sok köze van a nívós műsor fogalmához...
Tudtad-e, hogy…
…Magyarország legkisebb területű települése Remeteszőlős?
…a sagák óizlandi prózai elbeszélések, amelyek királyok és nemzetségek történetét mesélik el?
…a Szilassi-poliéder a tetraéderen kívül az egyetlen olyan poliéder, amire teljesül, hogy bármely két lapjának van közös éle?
…az Új-zélandi kaka, a Kakapó, a Vörösfülű ara, a Vérfácán, a Kardcsőrű töcs, a Kalandrapacsirta, a Félelmetes bagoly és az Apáca-fütyülőlúd mind-mind a madarak közé tartoznak?
IK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!