Hogy lehet ezt elérni?
Figyelt kérdés
Kicsit bonyolultnak tűnhet a helyzet úgyhogy az elején szeretném leszögezni hogy senkit nem akarok megátkozni, csak változtatni szeretnék bizonyos dolgokon. Van valaki akivel majdnem sikerült összejönnöm de az utolsó pillanatban "lenyúlták" előlem az illetőt. Én tudom hogy tetszek a kiszemeltemnek, csak sajnos nem én léptem előbb, hanem a másik aki szintén tetszett neki. Hogy lehet elérni hogy újra szabad legyen? Nem szerelmi kötést akarok mert azt hallottam hogy az rondán visszaüthet.2013. jan. 29. 22:29
11/13 anonim válasza:
Simán csak várnod kell, méghozzá aktívan. Csajozzál közben, és hagyd, engedd, hogy ez a része az életeteknek a maga törvénye szerinte alakuljon. Ha neked lett teremtve, gyorsan melletted terem, ezzel a meditációval.
Ha meg nem, felejtsd el, úgyis el fogod...
12/13 anonim válasza:
Szia,
ha tényleg komolyan gondolod, hogy szeretnél valamit tenni a párkapcsolatod érdekében, én tudok ajánlani valakit, aki segíthet. Nekem is segített, biztosan neked is tud majd! Írj privátban és mondom a részleteket!
13/13 anonim válasza:
szia! Figyu szerintem ne mágiát használj hozzá hanem szívtelenséget szedd szét őket trükkel meg ilyenekkel. Ha nem jut eszedbe semmilyen ötlet zzel kapcsolatban írj privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!