Hogyan tudok Woodoo babát készíteni? S milyen módon tudom elérni vele a kívánt hatást?
nem vagyok városi:P
De nem kell semmi extra hozza?
nem csak egy egyszerű baba kell legyen...
Kellékek:
Woodoo baba (egy emberi testet ábrázoló tárgy)
Fekete cérna, vagy spárga
Gombostűk
Fekete gyertyák
A személy ruhadarabja, hajszála, vagy levágott körömdarabkája
Egy pohár bor (a vért jelképezi.)
Készítés:
Először is tűzzük fel a ruhadarabot (vagy hajszálat…) a babára, majd a piros cérnával (vagy spárgával) kössük meg a baba nyakát erősen. Ez fogja jelképezni a torokfájást, esetleg légzési problémákat… Szúrjunk bele a baba fejébe egy tűt, majd a hasába is egyet. Az első a fejfájást fogja jelképezni, a másik pedig a hasfájást. A gyertyákból állítsunk egy kicsi varázskört, majd tegyük a közepére a babát. Menjünk háromszor körbe a kör körül, és közbe mondjuk el ezt a 3 sort:
Ahol tű éri és szorongás, nincs más, csak rosszaság!
Ahol tű éri és szorongás, nincs más, csak fájdalom!
Ahol tű éri és szorongás, nincs más, csak betegség!
Ezután a pohár borba mártsuk bele a babát, majd égessük meg az egyik gyertyával, azokat a helyeket, ahol a tűk vannak, és a cérna. Utána tegyük bele egy dobozba, és három napon keresztül, mindennap égessük meg a 3 helyen, és mondjuk el a 3 sort. Ezek után várjunk, hogy mi történik. Előfordul, hogy nem sikerül egyből, de próbálkozni kell.
Hú basszus, nem irigyellek. Igencsak szegényes, sivár és gyűlölettel teli életed lehet, ha másnak woodoo babával akart kárt okozni...
Ilyenkor nem jut eszedbe, hogy Isten mindent lát?:)
Természetesen egy olyan fajtáját írtam le a voodoo baba készítésének, amelynek információihoz báki hozzáférhet, akár interneten keresztül is, és nem az igazi ősi rituálét. De kutatással ez a tudás is megszerezhető.
Mindenki a saját maga tetteiért felel, én csak válaszoltam egy kérdésere.
A Woodoo nem fekete mágia kedves fentebbi válaszadó...nincs fekete meg fehér, a világ ettől színes. :P
Mindazonáltal a woodoo, ha az ember elszúrja, tényleg visszaüthet..ügyesnek kell lenni. Bár nagy átlagban amúgy sem működik, mert az adott illető béna, úgyhogy sztem lemondhatsz arról, hogy megúszod a dolgot...mindazonáltal nem feltétlen kapod meg pont azt, amit szerettél volna elérni, ugyanakkor mivel nem lehet a woodoot abbahagyni (a baba nem tisztítható), sajnos ami rajtad ragad miatta, azzal lehet, hogy életed végéig szenvedsz.
13:15-es kommentelő vagyok.
Kedves fentebb válaszoló, igen, én kipróbáltam,
nem is egyszer. Hogy bevált-e? Mindig!
Hogy hogyan ütött vissza? Nos, ha látnál, magad
is rájönnél, mivel szemmel láthatóan
le van romolva az egészségi- és lelkiállapotom.
Ezt még az is észrevette, akivel alig találkozok,
ráadásul a magánéletem is rommá lett.
Ezek fényében azt kell mondanom, hiszek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!