Hogyan tudnék készíteni?!
hogyan tudnék woodoo bábut készíteni?
a hülye válaszokat nem fogadom el:D
köszönöm?!
köszi:)
na de azért pontosan mit is kell mondanom mrt elvégre nem aból ál az egész hogy valamit el kántálok és enyi
Ebben nincs tapasztalatom, tehat elkeszithetsz egy rongy babat, es rairod a szemely nevet is, aztan elmondod, amit elakarsz mondani...,
de biztos, hogy tisztalelkiismerettel tudnal ezutan aludni, letezni?
Ha netan az illeto szemellyel tortenne valami komolyabb dolog, amit Te ugy elnel, hogy a Te befolyasod okozta ezt, utanna nyugodt, bekes eletet elnel?
A gondolataink, a tetteink ugy mukodnek, mint a bumerang, amit eldobsz, de visszaszall hozzad!
Neharagudj, ha nem tetszett a valaszom, de talan elgondolkozhatsz, mielott babat gyartanal.
de teccet a válaszod nem sértőttem meg:)
amugy én olyan vagyok hogy nekem nics lelkiismeretfurdalásom akár mit is csinálok:D
És ha valami balul sül el és a világ másik végén egy ausztrál bennszülöttet kínzol? :)
De egyébként nem hiszem hogy csak úgy akárkinek működne ez a woodoo. Szerintem vannak erre "szakemberek" de nincs tapasztalatom ilyesmiben.
Ráírod a kiszemelt nevét, esetleg rávarrsz egy apró tárgyat vagy valamit ami tőle származik vagy valamit ami hozzá kötődik. A baba anyaga talán mindegy is. És fontos hogy miközben kínzod csakis arra az emberre koncentrálj, képzeld el ahogy vele is az történik ami a babával. De ne azt várd hogy spontán öngyullad mert elégeted a babát, esetleg fejfájást vagy szúró, égő fájdalmat lehet vele okozni ha minden tökéletesen megy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!