Házilag hogyan tudnék ilyen hullámos hajat készíteni? Annyira tetszik! És a vizes hatást mivel lehet elérni?
Nem tudom, neked milyen hajad van... Nekem alapból göndör és én úgy szoktam megcsinálni, hogy tökéletes legyen, hogy hajmosás után, vizesen előrefésülöm... rányomok egy adag göndörítő hajhabot, vagy zselét és megszárítom (úgy, hogy előre van hajtva a fejem...)... mert így nem is lesz lapos... rettenetesen fel lehet így dúsítani, és nagyon göndör lesz... :D
Viszont ha egyenes a hajad, akkor az első válaszoló tuti módszert írt le. ;)
de nekem csak olyan csavaróm van amit száraz hajba kell tenni és az nagy loknikat ad, nem ilyen kis helyeseket...
azért köszi a válaszokat:D
kipróbáltam:D megmostam a hajam meg se fésültem és ugy felcsatoltam :D mikor megszáradt és kiengedtem sikerült hasonlóra mint a képen a lánynak :D
de sajnos olyan egyenes hajam van hogy nem sokáig tartott benne a hullám :( nap végére olyan egyenes lett mintha vasalva lenne xD :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!