Hogyan tudnék hullámos hajat készíteni úgy, hogy ne károsodjon a hajam?
fond be :)
vagy csavard be és csak 1 órát hagyd a csavaróba, aztán engedd ki 1-2 óráig és kiemgy a göndör és hullámos marad :)
na ne mondd már hogy a fonás jobban töri, mint a hajvasaló :D:D azért nézzük már reálisan a dolgokat..
nem mondom hogy a fonás nem káros, de én inkább 1000X befonom a hajam minthogy 200 fokon égessem...
amúgy meg ha lazán fonod akkor nem lesz baja..
de mindenki saját dolga hogy mit csinál, én csak tippet adtam
persze, akkor nem lesz baja, ha párszor befonja és hullámosítja be, de azért nem ajánlatos több éven keresztül csinálni. :D
én csak azért írtam a hajsütővasat, mert nekem az sokkal tartósabb, mint a fonás, de ez csak az én véleményem. nekem ez vált be. :)
15/L
ha hajsütővassal csinálod akkor úgy csináld,hogy
először kiválasztod a tincset aztán lefújod hajlakkal (!) és úgy tekered rá a hajsütővasra akkor kevésbé károsítja a hajadat,mivel végülis a hajlakk veszi fel a formát..
ezt a fodrászomtól tudom egyébként,mivel ballagásra ő göndörítette be nekem és nem én magamnak.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!