Ha sokáig nézem magam a tükörben, egy nagyon ilyesztő, sejtelmes arcot fogok látni, miért?
Figyelt kérdés
Utána olvastam és a tükörmágiával tudom összefüggésbe hozni. Néha annyira félelmetes arcot látok, hogy egyszerűen aznap nem merek többet tükörbe nézni. Jellemző rám, ha a tükörnél kötök ki, majdhogynem egy óráig is képes vagyok nézni azt, és elmélkedni, de sokszor előfordúl, hogy kb. 10 perc után egy nagyon félelmetes arc jelenik, meg, mintha nem is az enyém lenne, semmi elszíneződés vagy ilyesmi, csak nagyon elváltozik, sőt mozog is, általában tágra nyílt szemeket látok... Miért van ez?2013. jan. 9. 20:23
21/26 anonim válasza:
fordulj körbe és momd azt 3x hogy: Szilvásbuktát mert azt szeretem!
22/26 anonim válasza:
Amúgy ez nálam is így van, kedves kérdező, ne tudd meg, milyen szar, amikor mindezt éjjel, a sötétben csinálom. De mégis... Néha odaállok a nagy tükör elé, pedig nem akarok igazából, és tudom, hogy utána megrémülök, de mégis kell... Hasonló alakot látok egy idő után, de valakit, aki nem én vagyok. :/ Egyedül meg se merném csinálni, az a szerencse, hogy pár méterre párom fekszik, és ez megnyugtat. Lehet, hogy az is baj, hogy egy életnagyságú tükör van az ágyunk mellett, és erről hallottam már, hogy elszívja az energiát. Viccen kívül, lehet benne valami, mert egy idő után páromnál nagyon durván rosszul szoktam ébredni, és fáj mindenem.
24/26 anonim válasza:
Kipróbáltam én is hogy sokáig néztem magam a tükörben mozdulatlanul, egy pontra koncentrálva, és én is azt vettem észre hogy megváltozik az arcom, a szemeim olyan feketék lettek, és sápadtabb lettem, de ez csak egy optikai csalódás, te ugyan olyan maradsz, csak a szemed produkálja ezt! Hidd el! :)) És amúgymeg a tévével nekem is volt egy nagyon furcsa érdekes sztorim, de inkább itt nem írom lesz, mert mindenki azt gondolja majd hogy kamuzok, pedig nem, de ha gondolod privibe elküldhetem!! :))) És nem nézlek hülyének mert én is nagyon hiszek az ilyenekben!!
25/26 anonim válasza:
Olyan aranyosak vagytok mikor valaki feltesz egy kérdést és ti egyből a helyesírásról fecsegtek. Ti is hibázhattok, elnyomhattok egy gombot, gondolom nektek sem tetszene ha valaki szóvá tenné ezt. Felőlem az én írásomat is kitárgyalhatjátok. Ha már nektek szabad az embereket megszólítani, akkor nekem is. Mindenki úgy ír, ahogy tud. Inkább írjon valaki hibásan, mint rövidített szavakkal. Köszönöm. Ja és nem haragból írtam
26/26 anonim válasza:
Mikor először próbáltam, akkor nagyon sok féle arcot láttam a sajátom helyén. Az enyémhez hasonlóakat, nem hasonlóakat, félelmetes, szinte démoni arcokat is, idősebb arcokat, fiatalabbakat, tehát minden félét és rengeteget, a szemeim csavarodtak minden irányba,torzult rendesen az arcom. Számomra ez érdekes volt inkább mint félelmetes. Mikor már regneteg fajta arcot láttam, elkezdett eltűnni az arcom, a testem, és csak a fekete körvonalam maradt ott láthatónak és mindenféle színek kezdtek el kirajzolódni az alakom körül. Ez volt az első alkalom hogy kipróbáltam. Azóta viszont elég ha csak leülök a tükör elé, kb 1 perc alatt eltűnik az arcom a testem és csak a fekete alak látható a sok féle színnel körbevéve, ritkán tapasztalok ezen kívül már mást, csak néha látom az arcokat, ritkán. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!