Ha sokáig nézem magam a tükörben, egy nagyon ilyesztő, sejtelmes arcot fogok látni, miért?
Figyelt kérdés
Utána olvastam és a tükörmágiával tudom összefüggésbe hozni. Néha annyira félelmetes arcot látok, hogy egyszerűen aznap nem merek többet tükörbe nézni. Jellemző rám, ha a tükörnél kötök ki, majdhogynem egy óráig is képes vagyok nézni azt, és elmélkedni, de sokszor előfordúl, hogy kb. 10 perc után egy nagyon félelmetes arc jelenik, meg, mintha nem is az enyém lenne, semmi elszíneződés vagy ilyesmi, csak nagyon elváltozik, sőt mozog is, általában tágra nyílt szemeket látok... Miért van ez?2013. jan. 9. 20:23
11/26 anonim válasza:
Én amúgy elhiszek minden ilyet!
és akár igaz is lehet! mivel közismert hogy a tükrök a lélek átjárók! (amúgy a tévék is, van is egy dúrva személyes sztorim! ha érdekel) xD
12/26 A kérdező kommentje:
Privibe jöhet :D
2013. jan. 9. 21:38
13/26 Lilith1994 válasza:
Lehet az is hogy az agyad csinálja de lehet egy tükördémon is ha gondolod délután linkelek neked egy ilyen témájú videót, de tényleg fel felvehetnéd, mert kíváncsi vagyok.
15/26 anonim válasza:
Itt olvasd el a "Tükörbe nézés" módszert (ide minden levan írva).
Egyébként aki nem hisz benne próbálja ki a következőt: jelölj ki az arcodon egy pontot (ajánlott a két szemöldök között) majd nézd pár percig, és meglátjátok a képet
16/26 A kérdező kommentje:
Elolvastam. Sokmindenben segitett. Koszonom.
2013. jan. 10. 19:02
17/26 anonim válasza:
De jó neked,hogy akár egy órán át képes vagy bámulni magad a tükörben,mit ne mondjak,van időd! xD
Amúgy meg csak az agyad játszik veled,egy idő után elfárad a szemet,és ezek együttes hatása eléggé "ilyesztő" tud lenni!
18/26 anonim válasza:
Velem olyan szokott történni, hogy a tükörképem máshogy mozog, mint én. Én nem csak egy árnyékom van, hanem legalább kettő.
19/26 anonim válasza:
Te tényleg ráérsz ilyen baromságokkalfoglalkozni? Nem is tudom, hogy irigyeljelek-e vagy sajnáljalak. De azt hiszem, az utóbbi...
20/26 anonim válasza:
azért meg meglátod az igazi éned és félsz saját magadtól
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!