Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehetett a szekrénybe...

Hogyan lehetett a szekrénybe egy Démon?

Figyelt kérdés

Régen volt egy sorozat Rejtélyes igazságok címmel, amiben elmondta egy egy tőrténetet és ki kellett találni hogy igaz vagy hamis. Annak egyik érdesek tőrténete ez.

Az egyik részben az volt, hogy egy kisfiú az újdonsűlt házban nagyon félt a szekrénytől, nem akarta beletenni a ruháit. USÁ-ben tőrtént, kerti külvárosi ház volt. Azt mondta az anyukájának, hogy nem meri kinyitni a szekrényt mert egy szörny van benne és fél tőle nagyon. Az anyukája unszolta, de hiába a gyerek félt kinyitni a szekrényt.

Amikor jöttek a barátai látogatóba gúnyolták érte, hogy félős. Erre az egyik poénból bement a szekrénybe és magára zárta az ajtót. Majd nem sokkal később felkiáltott jajjveszékelve, azt kiabálta ki, hogy sűrgősen engedjék ki. egyfolytában jajjveszékelt, mire kinyitották az ajtót, a gyerek eltünt ! Hűlt helyét találták és azóta sem került elő !

Ez valóban megtőrtént, vajon mi a magyarázat ?

2012. nov. 27. 21:41
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
/22.26 válaszoló vagyok/ Amit írtam,megtörtént eset.A te sztoridra a válasz val.színűleg egy téridő kapu vagy egy másik dimenzió pillanatnyi előbukkanása okozhatta.Ha megtörtént az eset, akkor az nagyon gáz.
2012. nov. 27. 22:36
 22/29 anonim ***** válasza:
Nekem még egyszer a húgomnak eltűnt az egyik barbie babája, és már mindenhol kereste. Éppen a mostohaapám ekkor érkezett meg a kocsijával, ugyanis mentünk el otthonról. A húgom eléggé szomorú volt, a szüleink pedig éppen pakoltak, majd mikor csak ketten voltunk egyszer csak a semmiből a szoba közepére repült a barbie. (fogalmunk sincs honnan) A szüleinket gyanúsítottuk azzal hogy bedobták valahonnan a játékot, viszont ők azt állították hogy kint voltak. Ez is érdekes történet.
2012. nov. 27. 22:42
 23/29 anonim ***** válasza:
A szekrényben csak mumus van.
2012. nov. 27. 22:50
 24/29 anonim ***** válasza:
Ja ja......én meg a haverjaim elmentünk a múlt héten a Pipacs Presszóba.Elvittem magammal 10000Ft-ot.Dumáltunk,cigiztünk,ittunk,meg minden.Fizettem egy pár kört és egyszer csak azt vettem észre hogy nincs már csak 1500Ft-om.Nem vettem én semmit csak:20 üveg sört,6liter bort,meg 3doboz Multifiltert.Hova tűnt a lóvém??!!Tiszta relytély raller,én mondom;)
2012. nov. 27. 22:51
 25/29 anonim ***** válasza:
Nem démon volt, elvitte a köjál.
2012. nov. 28. 07:16
 26/29 anonim ***** válasza:

A történet természetesen igaz, de nem csak ez az egy van, hanem sok hasonló esemény történt amerikában. A másik kedvencem a spontán égés, aztán van még a föld elnyelés, arról is nagyon sok story van. Ha elhiszik az emberek, ha nem. Mindenki annyit képes elfogadni amennyit be tud fogadni az elméje a "valóságból".

A tér-idő kapukhoz áttérve. A tudósok felfedezték, hogy másodpercenként nyílnak, nagyon kicsi tér-idő kapuk, nano szinten folyik ez. Nem ismeretlen a tudomány számára. De, ahhoz hogy egy nagy tárgyat, vagy valami jelentős dolog átkeljen rajta, ahhoz hatalmasnak kellene lennie, de ahhoz hogy hatalmas legyen, nagyon sok energiára van szüksége. De Tesla után szabadon, aki az éterből gyűjtött energiát, vezeték nélküli módon szállítva azt, egyik fogyasztótól a másokhoz!:D (Remélem megkavarom a port ezekkel a mondatokkal!!!:D)

2012. nov. 28. 10:05
 27/29 anonim ***** válasza:
Érdekelne egy ilyen szekrény, hogy beletegyem a tetű volt pasimat, aki lóg nekem egy csomó pénzzel. Előre is köszi
2012. nov. 29. 18:32
 28/29 Pali1977 ***** válasza:
Ne nézz ilyen szemeteket, kimossa az agyad :)
2012. dec. 4. 21:16
 29/29 anonim válasza:

Ez szerintem egy Stephen King könyv. :D

Asszem a Cujo. Abban voltak ilyen dolgok.

Amúgy csak viccelek, de, ha érdekel ez a sztori, olvasd el a könyvet, tényleg hasonló.

2012. dec. 19. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!