Hogyan lehetett a szekrénybe egy Démon?
Régen volt egy sorozat Rejtélyes igazságok címmel, amiben elmondta egy egy tőrténetet és ki kellett találni hogy igaz vagy hamis. Annak egyik érdesek tőrténete ez.
Az egyik részben az volt, hogy egy kisfiú az újdonsűlt házban nagyon félt a szekrénytől, nem akarta beletenni a ruháit. USÁ-ben tőrtént, kerti külvárosi ház volt. Azt mondta az anyukájának, hogy nem meri kinyitni a szekrényt mert egy szörny van benne és fél tőle nagyon. Az anyukája unszolta, de hiába a gyerek félt kinyitni a szekrényt.
Amikor jöttek a barátai látogatóba gúnyolták érte, hogy félős. Erre az egyik poénból bement a szekrénybe és magára zárta az ajtót. Majd nem sokkal később felkiáltott jajjveszékelve, azt kiabálta ki, hogy sűrgősen engedjék ki. egyfolytában jajjveszékelt, mire kinyitották az ajtót, a gyerek eltünt ! Hűlt helyét találták és azóta sem került elő !
Ez valóban megtőrtént, vajon mi a magyarázat ?
Láttam én is ezt az epizódot, és a történet természetesen igaz.
A kissrác ugyanis a szekrény helyett véletlenül a liftbe zárta be magát, és azért nem találták, mert a szekrényben keresték, ő meg már a földszinten volt.
Később állítólag minden kiderült, és most is boldogan élnek.
Nem, dehogyis egy első emeletes kertes házban hogyan lett volna lift ? Magánház volt. Nem volt lift és ha nevettek a fiún, miért zárta volna be magát a liftbe, ami nem is volt.
Nem, ez így volt ahogyan elmeséltem
Igazad van, nem lift volt, hanem szemétledobó!
Azért ordított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!