Ismerősöm alkarján fura jelek jelentek meg. Mi lehetett?
Pontosan hogy néztek ki a jelek?
Mellesleg lehetséges, hogy valaki annyira bebeszéli magának az ilyeneket, hogy akár sérülések is megjelenhetnek rajta. Bár ez elég ritka, de nem lehetetlen.
Légyszi kiméljetek a fxxxságtól...
Komoylan mondom,15éves voltam nehragudj nemvolt fényképezőm se meg fényképes tleom sem,és nem halucináltam.Semmiféle filctollrol nemvolt zo,a saját szememmel láttam.Ő tánctanárom volt egyébként,rá 3 honapra abbamaradtak az edzések azota nem találkoztunk személyen de él nem kell pánikolni :) mert beszéltünk.
a jelek egyébként azokra a jelekre hasonlitottak amik a piramiskba szoktak lenni,ilyen fáraos stilusu...de még annak sem mondanám igazán de érdekes volt.
nem tudom nekem egyszer anyám kezén jelentek meg számok egyik napról a másikra (akkor volt a válása, úgyhogy lelkileg elégé ki volt lehet attól...), de van személyes tapasztalatom, de nem épp hasonló, nem rég volt hogy egy unalmasabb előadáson ültem, és a bal tenyeremen szinte kiégett (teljesen bevörösödött) az az előtt ott nem lévő gazdagság vonal (ezt a nevet az nap néztem le netről ilyen tenyér jóslásos oldalról)
Te meg a hieroglifákra gondolsz, biztos van neten valami hieroglifa "szótár" nézettek utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!