Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit szedhettek be? Néhány...

Mit szedhettek be? Néhány ismerősöm beszedett valami tablettát, és kíváncis vagyok, hogy mi lehetett

Figyelt kérdés

Elég keveset tudok róla, és az is lehet, hogy hazudtak nekem, de azért leírom, amit mondtak.

Állítólag ez valamilyen nyugtató, mondták a nevét is, nem emlékszem, valami R betűs.

Azt mondták azért szedik, mert arra jobb rászívni a füvet. Létezik ilyen szer, és ha igen mi a neve?

Illetve tudna valaki információkkal szolgálni róluk?

Nagyon sürgős lenne! Előre is köszönöm

2009. aug. 29. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Rivotril. antidepresszáns gyógyszer
2009. aug. 29. 16:06
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2009. aug. 29. 18:48
 3/7 A kérdező kommentje:

És valaki hozzáértő nem tudna róla mesélni? Minden érdekel. Főleg a fűvel való összefüggése.

Ez a kettő együtt hogy is van? Együtt veszélyesebbek? Vagy függetlenek egymástól? Függőséget okoz? Ha igen, mennyire veszélyes? Honnan lehet ilyet szerezni? Vényre kapható, vagy gyógyszertárban vehették?

2009. aug. 29. 18:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Egyszer szedsz be kiváncsiságból is valamelyiket és ott maradsz!

Tapasztalatból írom.Kipróláltam ezt is azt is es a majdnem temetkezés lett...

2009. szept. 8. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
És még valami drogambullancián érdekelt lehetsz ott felvilágosítanak.
2009. szept. 8. 13:59
 6/7 A kérdező kommentje:
Félreértések elkerülése végett eszembe sem jutott ilyesmi. Csak érdekelne ez az egész, hogy mért pont fűvel, és hogy mi a jó benne nekik, mennyire veszélyes (többi droghoz viszonyítva)
2009. szept. 8. 17:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Ezt pedig megcáfolnám, hogy egyszer bevesz bárki és ottmarad, mert mint írtam az ismerőseim szedtek be ilyet, kapásból kettőt, és annyit érzékeltem rajtuk, hogy belassultak, a beszédük, minden...
2009. szept. 8. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!