Próbálkoztatok már szerelmi mágiával-kötéssel? Sikerült?
Egyszer ellenvarázzsal visszafordítottam egy szerelmi mágiát a jósnöre és úgy belém esett, hogy nekem adta az egész éves bevételt :)
Szép idök is voltak...
Nem próbálkoztam, de sikerült.
Már több helyen is leírtam, de nem csak női csalók léteznek.
Én próbáltam, saját erőből (házilag), mint szerelmi kötést, mint egyszerű szerelmi varázslatot.
Szerelmi kötés: Majdnem sikerült, de aztán egy nappal a jó pillanatok után rögtön összevesztem kiszemeltemmel, így felbomlott a kötelék.
Szerelmi varázslat: A szerelmi varázslatot két napja végeztem el elég bonyolult leírások alapján, de azóta van változás nem is kevés. Amikor meglát más pasikkal (legyen az akár egy jó ismerősöm is akár!) féltékenykedik, ha meg csak az ismerősömet veszem észre, őt nem (ez ma történt meg x. alkalommal), hangosan odaköszön már messziről, hogy észrevegyem, ő is ott van. A köszönés még hagyján, mert e mellé a kedves mosolya is társul, ha köszön...
Tehát én azt mondom, ha az ember hagyja alakulni maguktól a dolgokat, és úgy visz véghez szerelmi kötést-mágiát, annak azért megvan az eredménye. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!