Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmet mágiával?

Szerelmet mágiával?

Figyelt kérdés
Adjatok légyszi valami tippet vagy valamit, hogy rám találjon végre a szerelem.Már nagyon el vagyok keseredve, nem sikrül sehogyse, ez az utolsó reményem.Nem érdekel a veszélye meg semmi ilyesmi, hogy végül rosszra fordulna vagy csak illúzió lenne, csak legyen már valakim.
2012. júl. 23. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerelmi mágiát alkalmazni nem célszerű mert ahogy mondani szokták "a szerelem elszáll" szeretet,megbecsülés, és a kölcsönös tisztelet ami megmarad belőle!Próbálj társaságba járni,szórakozni és, amikor nem keresed hidd el rád talál!
2012. júl. 23. 20:45
 2/5 Won ***** válasza:

Használd inkább a belső varázsod, a kisugárzásod. Ne légy félénk, merj kezdeményezni. Tényleg menj el valahova! Ha valaki ott megtetszik, ne csak bámuld, menj oda hozzá. Lehet, hogy Te is tetszel neki, csak lehet, hogy ő is félénk. Ha mégse, akkor sincs okot bánatra. Egyszerűen nem jót választottál. Hidd el sokan vagyunk és mindenkinek van egy "Nagy Ő"

Won :)

2012. júl. 26. 21:26
 3/5 anonim válasza:
azt szeretném én is hogyan lehet találtam rá valamit de még nem próbáltam a kötés az eddig hatásos volt.
2012. aug. 1. 19:37
 4/5 anonim válasza:
szerintem szórj tündérport a puncidra
2012. aug. 9. 22:14
 5/5 anonim válasza:
24%
Ha két hétig minden nap a saját vizeleted iszod, ezenkívül pedig csak chilipaprikát eszel, biztos hogy a 14. napon rád talál a szerelem!
2012. aug. 9. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!